3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Δείτε τα γκολ και τα highlights μιας βραδιάς με εκπλήξεις και σούπερ Εμπαπέ-Χάαλαντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Δείτε τα γκολ και τα highlights μιας βραδιάς με εκπλήξεις και σούπερ Εμπαπέ-Χάαλαντ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/9/2022 00:24
Το Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε για τα καλά με μία χορταστική βραδιά με 23 γκολ, εκπλήξεις και πρωταγωνιστές που έδειξαν την κλάση τους και πάλι. Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ φρόντισαν να οδηγήσουν τις ομάδες τους στις νίκες, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Σαχτάρ έκαναν τις πρώτες εκπλήξεις ενώ η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της.

Η Ρεάλ απέδειξε για ποιο λόγο είναι η πρωταθλήτρια και με μία μεστή εμφάνιση πήρε τη νίκη απέναντι στη Σέλτικ ενώ η Σάλτσμπουργκ και η Μίλαν ήρθαν ισόπαλες στην Αυστρία.Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Τσέλσι 1-0

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε την έκπληξη στο πρώτο κιόλας παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς επικράτησε στην Κροατία με 1-0 της Τσέλσι. Ο Όρσιτς στο 13' άφησε πίσω του την άμυνα των Λονδρέζων και με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι «μπλε» προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, πίεσαν τους γηπεδούχους αλλά γλίτωσαν και από το δοκάρι στο 55'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί δοκάρι στο 86' με τον Τζέιμς αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.



Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη 3-0

Η Ντόρτμουντ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Κοπεγχάγη και ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή της πορεία στο Τσάμπιονς Λγικ, επικρατώντας με 3-0 των Δανών. Ο αρχηγός Ρόις με πολύ ωραία ενέργεια της έδωσε το προβάδισμα στο 35' και επτά λεπτά μετά ο Γκερέιρο έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, πέτυχαν το 3ο γκολ με τον Μπέλιγχαμ στο 83΄ και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να σκοράρουν με τον Γένσεν λίγο μετά αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR.



Λειψία-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-4

Η Σαχτάρ με μία επιβλητική εμφάνιση έφυγε με ένα εμφατικό διπλό από την Γερμανία με τη Λειψία να απογοητεύει για άλλη μία φορά φέτος.

Ένα τραγικό λάθος του Γκουλάτσι έδωσε την ευκαιρία στον Σβεντ στο 16' να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους να πάρουν το προβάδισμα αλλά ο Σιμακάν με ένα υπέροχο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 57'. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως ο Σβεντ με έναν τυχερό τρόπο έβαλε και πάλι τους Ουκρανούς μπροστά. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, βρήκαν και τρίτο τέρμα με τον Μούντρουκ στην αντεπίθεση στο 76' και στο 85' ο Τραορέ έβαλε το κερασάκι στην Τούρτα.



Μπενφίκα-Μακάμπι Χάιφα 2-0

Η Μπενφίκα έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα απέναντι στη Χάιφα που στάθηκε καλά για ένα ημίχρονο στη Λισαβόνα αλλά υπέκυψε απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Οι «Αετοί» χρειάστηκαν τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος για να ξεκλειδώσουν την άμυνα των Ισραηλινών και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο Ράφα Σίλβα στο 50' και ο Γκριμάλντο με ένα φανταστικό σουτ στο 54' «υπέγραψαν» τη νίκη των Πορτογάλων.



Παρί Σεν Ζερμέν-Γιουβέντους 2-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση κερδίζοντας με 2-1 την Γιουβέντους που πάλεψε αρκετά στο δεύτερο μέρος αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο τρομερός Εμπαπέ με ένα υπέροχο τελείωμα έπειτα από ωραία ασίστ του Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ για τους Γάλλους ενώ στο 22' ήταν πάλι ο σούπερ σταρ της ομάδας που διπλασίασε τα τέρματα της μετά από άψογη ομαδική συνεργασία. Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και μείωσε με τον ΜακΚένι στο 53' αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.



Σάλτσμπουργκ-Μίλαν 1-1

Σε ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, η Σάλτσμπουργκ και η Μίλαν ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στην Αυστρία και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Οκαφόρ με εκπληκτική ενέργεια έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 28' αλλά στο 40' ο Σαλεμάκεερς μετά από ασίστ του Λεάο έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Παρά τις ευκαιρίες εκατέρωθεν στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι.



Σεβίλλη-Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε μάλλον πιο εύκολα από ότι περίμενε και η ίδια της Σεβίλλης κερδίζοντας με 4-0 στην Ισπανία. Ο Χάαλαντ έδειξε και πάλι την κλάση του πετυχαίνοντας δύο γκολ (20',67') ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Φόντεν (58') για να έρθει ο Ντίας στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.



Σέλτικ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε ως πρωταθλήτρια τη φετινή διοργάνωση και το θύμισε στην Σέλτικ της οποίας επικράτησε με 3-0 στη Σκωτία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα βέβαια στον αγωνιστικό χώρο, είχαν δοκάρι και οι φιλοξενούμενοι είδαν και τον Μπενζεμά να αποχωρεί τραυματίας στο 30'. Αυτό όμως δεν τους πτόησε, άνοιξαν το σκορ με τον Βινίσους στο 56' και τέσσερα λεπτά μετά η κλάση του Μόντριτς φάνηκε στο τελείωμα του Κροάτη για το 2-0. Πλέον οι μερένγκες είχαν την ψυχολογία και στο 77' ο Αζάρ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.



Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες