1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μαρινάκης: «Εγώ έγραψα τις ανακοινώσεις της Super League για την ΑΕΚ»

Μαρινάκης: «Εγώ έγραψα τις ανακοινώσεις της Super League για την ΑΕΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/9/2022 19:35
Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, παραδέχθηκε πως ο ίδιος έγραψε τις ανακοινώσεις κατά της ΑΕΚ και εκ παραδρομής δεν μπήκε το όνομά του.

Η ανακοίνωση του συνεταιρισμού κατά της «ΑΕΚ ήταν το κύριο θέμα αντιπαράθεσης στο διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης της Super League που έλαβε χώρα της Τρίτη (20/9).Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης παραδέχτηκε πως ο ίδιος έγραψε τις ανακοινώσεις και πως εκ παραδρομής δεν μπήκε το όνομα του. Ο ίδιος τόνισε πως «Δεν παίρνω τίποτα πίσω» ενώ κάλεσε τον νομικό σύμβουλο της διοργανώτριας, κ. Οικονομάκη, να αποφανθεί αν βάσει καταστατικού μπορεί ο συνεταιρισμός να εκδίδει μία ανακοίνωση χωρίς να προηγηθεί Δ.Σ. ώστε να ψηφίσουν οι ομάδες.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Οι ανακοινώσεις δεν είχαν την υπογραφή του προέδρου. Ήταν unfair. Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν ανακοινώσεις χωρίς να ενημερώνεται κανείς. Έστω διά περιφοράς».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε πως το καταστατικό δεν απαγόρευσε κάτι σχετικό και αν επιθυμεί οποιαδήποτε αλλαγή του καταστατικού, να την καταθέσει εγγράφως, για να συζητηθεί σε επόμενο Δ.Σ.

Θέση για το συγκεκριμένο θέμα πήραν επίσης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Ο Μάκης Γκαγκάτσης, εκπροσωπώντας την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανέφερε:

«Διαφωνούμε με την προσωπική ανακοίνωση. Θεωρούμε ότι ο πρόεδρος της Λίγκας έχει εξουσιοδότηση για θέματα που ξέρουμε όλοι και έχουν περάσει από συμβούλιο. Για ζητήματα όπως η φορολόγηση των εισιτηρίων, τα ποσοστά του στοιχήματος, υπάρχει εξουσιοδότηση. Όταν αφορά ανακοινώσεις κατά μέλους του συνεταιρισμού, είναι πολύ σοβαρό θέμα ώστε ο πρόεδρος της Λίγκας να μπορεί να βγάζει ανακοίνωση κατά μίας ομάδας. Αυτή είναι η άποψη του ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Super League ζήτησε από τον Γιώργο Κοσμά να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα για τους διαιτητές ή να γίνει μία επίσημη καταγγελία. Ο CEO της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι η «Ένωση» δεν εμπιστεύεται τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και πως το ίδιο θα γίνει και με τον Στιβ Μπένετ αν επαναληφθεί ορισμός σαν του Καμπάκοφ.

Στο τέλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης του ζήτησε ξανά ονόματα διαιτητών που μπορεί να θεωρούνται ή να είναι διεφθαρμένοι. Ο Γιώργος Κοσμάς απάντησε πως: «Θα πούμε αυτό που θέλουμε όποτε εμείς το αποφασίσουμε. Πείτε μας ποιοι διαιτητές σας ενδιαφέρουν… Εμείς δεν αναφερθήκαμε σε όλους τους ξένους διαιτητές, αλλά σε συγκεκριμένους που συνήθιζε να καλεί και να ξανακαλεί ο Κλάτενμπεργκ».

Εν τέλει, αποφασίστηκε να προσκληθεί ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, σε μελλοντικό ΔΣ της Λίγκας.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες