4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γιουρόπα Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Καμπ Νου», όλα ανοιχτά για Άγιαξ, «σοκ» για την Ρόμα (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Καμπ Νου», όλα ανοιχτά για Άγιαξ, «σοκ» για την Ρόμα (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
16/2/2023 21:43
Απίστευτο ματς έγινε στο «Καμπ Νου» όπου Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκα ισόπαλες 2-2 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ», αναφορικά με το ποιος θα πάρει την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Την ίδια ώρα Η Ρόμα κυριάρχησε αλλά τελικά δέχθηκε γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης με την Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία και καλείται να ανατρέψει στο «Ολίμπικο» την ήττα με 1-0 που υπέστη, ενώ όλα ανοιχτά έμειναν ανάμεσα σε Άγιαξ και Ουνιόν Βερολίνου, με τον Αίαντα πάντως να μπορεί να αισθάνεται τυχερός για αυτή την εξέλιξη, αφού οι Γερμανοί «φλέρταραν» έντονα με τη νίκη στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», όπου το ματς έληξε χωρίς σκορ (0-0). Τέλος η ξενιτεμένη Σαχτάρ Ντόνετσκ επικράτησε 2-1 της Ρεν και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης.Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν με ενθουσιασμό το ματς και στο 9' ο Λεβαντόφσκι ανάγκασε σε μεγάλη επέμβαση τον Ντε Χέα, αφού βρέθηκε σε θέση βολής μετά από αντεπίθεση. Η Γιουνάιτεντ πάντως πήρε τον έλεγχο και δημιούργησε τεράστιες ευκαιρίες στο δεκάλεπτο 25'-35' με τον Ντε Γιόνγκ αρχικά να πλασάρει δίπλα από το δοκάρι στο 26' και δύο λεπτα αργότερα τον Τερ Στέγκεν να σταματά σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ τον Βέγκχορστ, ενώ αντίστοιχα έπραξε με σουτ του Ράσφορντ από πλάγια θέση στο 35', ύστερα από φοβερή ατομική προσπάθεια του Άγγλου εξτρέμ. Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι διάβολοι» απείλησαν ξανά πρώτοι με τον Σάντσο να μην βρίσκει τον στόχο σουτάροντας στην κίνηση, σε αντίθεση όμως με τον Αλόνσο που μετά από κόρνερ έπιασε την σκαστή κεφαιά στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ξεσηκώνοντας το «Καμπ Νου». Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Ράσφορντ μπήκε στην περιοχή, μετά από όμορφη κάθετη πάσα και εκτέλεσε υπέροχα από πολύ δύσκολη γωνία φέρνονας το ματς στα ίσα, ενώ στο 60' μετά από συνδυασμό Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες, ο Κούντε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2. Η Μπαρτσελόνα προς στιγμή «σάστισε», με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο στην άμυνα, αλλά την Γιουνάιτεντ να μην τα εκμεταλλεύεται και τελικά στο 76' ο Ραφίνια επιχείρησε να βρει τον Λεβαντόφσκι με σέντρα, ο Πολωνός δεν βρήκε την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. Αντί το παιχνίδι να γίνει πάντως πιο κλειστό, άνοιξε με τις δύο ομάδες να χάνουν σωρεία ευκαιριών στην συνε΄χεια, αλλά καμία τελικά να μην βρίσκει το πολυπόθητο γκολ της νίκης και πλέον αναμένεται μεγάλη «μάχη» στο «Όλντ Τράφορντ» την ερχόμενη Πέμπτη (23/2).



Άγιαξ - Ουνιόν Βερολίνου 0-0

Ως... περίεργο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρώτο ημίχρονο στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», αφού ο Άγιαξ είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, όμως η Ουνιόν Βερολίνου πραγματοποίησε 9 τελικές έναντι καμίας των Ολλανδών, με την αστοχία και τον Ρούλι να κρατούν τους Γερμανούς στο μηδέν. Στο δεύτερο μέρος ο Αίαντας ξεκίνησε πιο δυναμικά, απειλώντας με κεφαλιά του Κούντους, αλλά η Ουνιόν είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Θόρνσμπι στο 57' να κάνει την καρφωτή κεφαλιά και τον Ρούλι να αποκρούει. Στο 67' πάντως οι φιλοξενούμενοι ξανά με τον Θόρσνπι βρήακν γκολ, αλλά αυτό ακυρώθηκε καθώς ο Γερμανός θεωρήθηκε πως χρησιμοποίησε το χέρι του για να κατεβάσει την μπάλα και να σκοράρει. Ο Άγιαξ ανέβασε στροφές στη συνέχεια, με την Ουνιόν να χάνει μέτρα στο γήπεδο, αλλά να μην απειλείται ποτέ ουσιαστικά απρ' ότι ο Αίαντας είχε «κατασκηνώσει» έξω από την περιοχή της κι έτσι όλα παρέμειναν ανοιχτά για την ρεβάνς της άλλης εβδομάδας.



Σάλτσμπουργκ - Ρόμα 1-0

Θύμα του άγραφου Νόμου του ποδοσφαίρου έπεσε η Ρόμα στην Αυστρία. Μπορεί το ξεκίνημα να βρήκε τον Ρούι Πατρίτσιο να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις, αλλά η επιθετικόττα της Σάλτσμπουργκ ξεθύμανε ύστερα από το πρώτο εικοσάλεπτο. Η Ρόμα στη συνέχεια ανέλαβε τον έλεγχο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, με τον Έιμπραχαμ να μην ευστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στα μέασα του πρώτου μέρους, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κριστάντε. Με το ματς να οδεύει προς το τέλος του και τους γηπεδούχους να είναι... αθότυβοι επιθετικά, όλα έδειχναν πως τίποτα δεν θα άλλαζε, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Καλπάντο στο 88' έριξε στο... κανβάτσο τους «τζιαλορόσι», που πλέον θα ψάξουν την ανατροπή στην έδρα τους.



Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεν 2-1

Πανέτοιμη εμφανίστηκε η Σαχτάρ παρά την απραξία, λόγω της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος στην Ουρκανία, που διεξάγεται υπό εμπόλεμη κατάσταση. Οι Ουκρανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 11' πήραν προβάδισμα με τον Κρισκίφ, συνεχίζοντας να δημιουργούν επικίδνυνες καταστάσεις και κερδίζοντας τελικά πέναλτι στο 45'+1' το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπονταρένκο. Ωστόσο οι Γάλλοι βρηκαν την μείωση με τον Τόκο Εκαμπί στο ξεκίνημα της επανάληψης (56'), με την Σαχτπάρ να οπισθοχωρεί ΄ώστε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και να δέχεται πίεση, χωρίς όμως οι φιλοξενούμενοι να δημιουργούν την μεγάλη ευκαιρία.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες