6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

«Η σημαία στον ιστό της»:  Παραμένει στον Ατρόμητο ο Κιβρακίδης

«Η σημαία στον ιστό της»: Παραμένει στον Ατρόμητο ο Κιβρακίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2023 21:40
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας, Κυριάκο Κιβρακίδη έως το καλοκαίρι του 2024. «Πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου για έναν ακόμα χρόνο», δήλωσε ο έμπειρος άσος.

Με τη φράση «η σημαία στον ιστό της» ο Ατρόμητος γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του Κυριάκου Κιβρακίδη έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 30χρονος μπακ και αρχηγός της ομάδας έχασε σημαντικό κομμάτι της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη τον Δεκέμβριο, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην απόφαση της διοίκησης να του ανανεώσει το συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.Έτσι ο «Κίβρα», που έχει αφήσει πλέον πίσω τον τραυματισμό του, θα συμπληρώσει δέκα χρόνια στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και η δήλωση του ποδοσφαιριστή:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας, Κυριάκο Κιβρακίδη για ακόμα μία σεζόν, με το νέο του συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

O «Κίβρα» αποκτήθηκε από τον Αιγινιακό τον Ιανουάριο του 2014 και από τότε έχει γίνει συνώνυμο του Ατρόμητου και τα τελευταία χρόνια είναι ο αρχηγός της ομάδας μας. Στη θητεία του στο Περιστέρι έχει πραγματοποιήσει συνολικά 210 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ατρόμητος και Κυριάκος Κιβρακίδης συνεχίζουμε μαζί και πλέον το ραντεβού δίνεται στον αγωνιστικό χώρο για τη σεζόν στην οποία σηματοδοτουνται τα 100 χρόνια της ομάδας μας!

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Κυριάκος Κιβρακίδης πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

'Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου για έναν ακόμα χρόνο. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά τι σημαίνει για μένα ο Ατρόμητος και ότι δεν είναι απλά ένας σύλλογος, αλλά είναι μια δεύτερη οικογένεια.

Τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και το γεγονός ότι είμαι ο αρχηγός του Ατρόμητους με γεμίζει περηφάνια, αλλά και ευθύνες και στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να έχουμε την ομάδα μας σε ένα πολύ αγωνιστικό επίπεδο για τη συνέχεια.

Παράλληλα, θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και προσωπικά στον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, που από την πρώτη μέρα με στήριξε απόλυτα και έμπρακτα! Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας για τα μηνύματα που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα. Αυτή η αποδοχή και η αγάπη που εισέπραξα, μου έδωσαν πολύ μεγάλη δύναμη να μην σκύψω το κεφάλι, αλλά να συνεχίσω με μεγαλύτερη θέληση για να επιστρέψω πιο δυνατός και να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο στις υψηλές θέσεις που θέλουμε να τον βλέπουμε.

Πλέον, ανυπομονώ να τα πούμε σύντομα στο γήπεδο!'».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες