20

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Το πωλητήριο που έβαλε η Παρί στον Εμπαπέ προκαλεί «φρενίτιδα» σε Ισπανία και Σαουδική Αραβία

Το πωλητήριο που έβαλε η Παρί στον Εμπαπέ προκαλεί «φρενίτιδα» σε Ισπανία και Σαουδική Αραβία

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/7/2023 17:20
Η απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν να «κόψει» τον Κιλιάν Εμπαπέ από την ασιατική της περιοδεία αποτέλεσε ουσιαστικά μήνυμα πώλησης του παίκτης με τις ισπανικές εφημερίδες να ασχολούνται εκτενώς με ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο «κόλπο» της απόκτησής του θέλουν να μπουν και οι Σαουδάραβες.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί (λήγει τον Ιούνιο του 2024) για να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και να διαπραγματευτεί με τους δικούς του όρους το που θα συνεχίσει (Ρεάλ Μαδρίτης ή αλλού), την ώρα που οι Παριζιάνοι θέλουν να τον πουλήσουν για να βάλουν ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία τους και να μην τον χάσουν χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα.Ως εκ τούτου τον άφησε εκτός αποστολής απ’ το ταξίδι για την Ιαπωνία (από 22 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου), με την L’ Equipe να επισημαίνει σε δημοσίευμά της πως ο Μπαπέ «...δεν πρόκειται να παίξει ξανά για λογαριασμό της Παρί, μέχρι να ανακοινώσει την απόφασή του, δηλαδή είτε να ανανεώσει ή να πουληθεί σ’ αυτό το μεταγραφικό «παράθυρο».

«Ο Εμπαπέ επίσημα προς πώληση!», είναι το σχετικό πρωτοσέλιδο της «Marca», με την φωτογραφία του Γάλλου άσου, ενώ στην ιστοσελίδα της, η ισπανική εφημερίδα, αποφεύγοντας να αναφέρει την Ρεάλ Μαδρίτης, γράφει πως ο παριζιάνικος σύλλογος θεωρεί ότι έχει ήδη συμφωνία με άλλη ομάδα για να απελευθερωθεί το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, η «Marca» παρουσιάζει ένα βίντεο από τον αγώνα της Παρασκευής με την Χάβρη διερωτούμενη: «Το τελευταίο γκολ του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν;

Παράλληλα, η «As» αναφέρει σχετικά, πως η «Η Παρί ΣΖ σκοτώνει τον Eμπαπέ. Ο σύλλογος ανακοινώνει, λίγες ώρες πριν την ασιατική περιοδεία, ότι το αστέρι του δεν θα ταξιδέψει αυτό το Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα. Ο σύλλογος αναμένει να λάβει 20 εκατομμύρια ευρώ για αυτήν την περιοδεία, αλλά αυτό ήταν με το παιδί του Μποντί στην αποστολή. Χωρίς αυτόν, αβεβαιότητα. Δεν πειράζει: Η Παρί ΣΖ, θεωρεί πιο σημαντική αυτήν την απόφαση, παρά την οικονομική ζημία. Και ότι αυτή η βραχυπρόθεσμη απώλεια χρημάτων είναι απείρως μικρότερη από τη μακροπρόθεσμη απώλεια».

Με κυβερνητική παρέμβαση στο... κόλπο και η Αλ Χιλάλ

Οι εξελίξεις αυτές φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αδιάφορους τους Σαουδάραβες, που φέτος έχουν «ταρακουνήσει» το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με πολλούς μεγάλους σταρ να επιλέγουν το πρωτάθλημα της χώρας για να συνεχίσουν την καριέρα τους, έναντι «μυθικών» συμβολαίων.

Ως εκ τούτου η Αλ Νασρ ονειρεύεται να κάνει την απόλυτη ρελάνς φέρνοντας τον Κιλιαν Εμπαπέ, με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας να έχει επίσης κινητοποιηθεί προκειμένου να διευκολύνει μία τέτοια μετακίνηση, όπως μπορεί.

Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αλ Χιλάλ προσφέρει στον Εμπαπέ συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με απολαβές που θα φτάνουν τα 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα δώσει και 200 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν και όσο ακραίο σενάριο κι αν μοιάζει να κάνει μία τέτοια επιλογή ο Γάλλος σταρ, τίποτα δεν είναι απίθανο όταν τα χρήματα αγγίζουν τέτοια... ύψη.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες