5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/11/2023 00:08
Με μία ακόμη μεγάλη βραδιά γεμάτη γκολ και θέαμα ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνολικά σημειώθηκαν 23 τέρματα, με την Κοπεγχάγη να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη νίκη της Τετάρτης, τη στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Ίντερ εξασφάλισαν από τώρα την πρόκριση τους στους «16» της διοργάνωσης.

Στον 1ο όμιλο είχαμε δύο εντυπωσιακά παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου να κερδίζει έστω και δύσκολα με 2-1 τη Γαλατασαράι και να εξασφαλίζει από τώρα την πρώτη θέση. Στην πιο συναρπαστική αναμέτρηση της βραδιάς ωστόσο η Κοπεγχάγη πήρε μία τεράστια νίκη με 4-3 απέναντι στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και ισοβαθμεί με τους Τούρκους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι Άγγλοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, έμειναν με δέκα παίκτες στο 42' και πριν τη λήξη του ημιχρόνου είδαν την αντίπαλο τους να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Βρήκαν όμως και τρίτο γκολ με τον Φερνάντες αλλά οι τρομεροί Δανοί έφτασαν σε μία τεράστια ανατροπή και άφησαν τους «Κόκκινους Διάβολους» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.Στον 2ο όμιλο η Άρσεναλ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-0 με απέναντι στη Σεβίλλη στο Λονδίνο, παρέμεινε στην πρώτη θέση και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στους τέσσερις βαθμούς. Πλέον πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση, με τις Αϊντχόφεν και Λανς να φαίνεται πως θα παλέψουν για τη δεύτερη. Οι Ολλανδοί επικράτησαν με 1-0 τους Γάλλους και τους έπιασαν στους πέντε βαθμούς, την ώρα που οι Ανδαλουσιάνοι έμειναν στους 2 και στον «πάτο» της βαθμολογίας.

Στον 3ο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε και δεύτερη νίκη επί της Μπράγκα (3-0), έκανε το 4 στα 4 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Από την άλλη η Νάπολι έμεινε στο 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου, με τους «παρτενοπέι» να φτάνουν τους 7 βαθμούς και να ψάχνουν πλέον μία ισοπαλία απέναντι στους Πορτογάλους για να τερματίσουν στη 2η θέση.

Στον 4ο όμιλο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε με 3-1 της Μπενφίκα σκοράροντας και τα τρία γκολ της έως το 21' και λίγο αργότερα η Ίντερ επιβλήθηκε δύσκολα της Σάλτσμπουργκ εντός έδρας με 1-0. Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι Ισπανοί όσο και οι Ιταλοί προκρίθηκαν και μαθηματικά στους «16» της διοργάνωσης και το μόνο που μένει είναι να δούμε ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη θέση.

Δείτε τις βαθμολογίες των ομίλων ΕΔΩ

Όλα τα αποτελέσματα, τα γκολ και τα highlights

Νάπολι-Ουνιόν Βερολίνου 1-1



Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπενφίκα 3-1



Aϊντχόφεν-Λανς 1-0



Άρσεναλ-Σεβίλλη 2-0



Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3



Μπάγερν Μονάχου-Γαλατασαράι 2-1



Ρεάλ Μαδρίτης-Μπράγκα 3-0



Σάλτσμπουργκ-Ίντερ 0-1

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες