10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Mεντιλίμπαρ: «Δεν μας λείπει η ποιότητα αλλά η επιθετικότητα, θέλω να κερδίσω τα πάντα με τον Ολυμπιακό»

Mεντιλίμπαρ: «Δεν μας λείπει η ποιότητα αλλά η επιθετικότητα, θέλω να κερδίσω τα πάντα με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/2/2024 17:02
Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο τι περιμένει από την ομάδα του στο αυριανό εντός έδρας ματς με τη Φερεντσβάρος για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ έθεσε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του για όσα θέλει να πετύχει με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως θα ήταν ιδανικό η ομάδα του να νικήσει ώστε να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Βουδαπέστη, ενώ χαρακτήρισε πολύ μεγάλο σύλλογο τον Ολυμπιακό, από το ρόστερ του οποίου όπως είπε δεν λείπει η ποιότητα, αλλά το πρόβλημα είναι πως μέχρι στιγμής δεν δείχνει επιθετικότητα στα παιχνίδια του. Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε ακόμα για τη σχέση του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ δήλωσε πως έχει μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια και θέλει να κατακτήσει τα πάντα με τους Πειραιώτες.

Όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ:

Για το τι αποτέλεσμα θα ήθελε αύριο ενόψει της ρεβάνς: «Καλησπέρα, ποτέ κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το ιδανικό αποτέλεσμα, όταν ακολουθεί δεύτερο παιχνίδι. Θα ήταν το ιδανικό να κερδίσουμε, αυτό θα προσπαθήσουμε, να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι, θέλουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα, για να προκριθούμε στο δεύτερο ματς».

Για το τι θέλει να πετύχει στον Ολυμπιακό: «Ξέρω πώς έχω έρθει σε μεγάλο σύλλογο, για να έρθω στη μέση της χρονιάς, δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά αυτή την στιγμή, αλλιώς δεν θα υπήρχαν αλλαγές προπονητών. Δεδομένων των δύο πραγμάτων και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, δεν θα μπορούσα να πω ότι ήρθα στον Ολυμπιακός χωρίς να ελπίζω τα πάντα. Έχω φιλοδοξίες για να κερδίσω τα πάντα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Έχουμε έρθει στη μέση της χρονιάς, δεν υπάρχει τίποτα που θα είναι εκτός στόχων».

Για το τι λείπει: «Αυτό που μας λείπει είναι λίγο περισσότερη επιθετικότητα, να μπαίνουμε αποφασισμένοι στα παιχνίδια, έχουμε παίκτες με καλή τεχνική. Με λίγη περισσότερη επιθετικότητα θα μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τις ομοιότητες με τη θητεία του στη Σεβίλλη: «Η ομοιότητα είναι η χρονική στιγμή που έχω έρθει τότε με τη Σεβίλλη. Θα πω αυτό που είχα πει όταν πήγα στη Σεβίλλη, υπάρχει ποιότητα, υπάρχουν παίκτες ποιοτικοί, δεν πρόκειται να κατονομάσω, ξεκινώντας από τον διπλανό (σ.σ. Κάρμο), υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες. Να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να προσθέσουμε κάποια πράγματα και να βγάλουμε από τους παίκτες τον καλύτερο εαυτό τους».

Για τα πρόσωπα και το σύστημα και αν θα είναι το ίδιο στο ματς με ΟΦΗ: «Το μόνο παιχνίδι που είδα από κοντά είδα τον ΟΦΗ, έχω δει αρκετά περισσότερα, δεν θα κρίνω μόνο από το ματς με τον ΟΦΗ. Δεν λέιπει η ποιότητα, λείπουν άλλα πράγματα, η ποιότητα του αντιπάλου αύριο και της Κυρτιακής θα είναι καλύτερη από του ΟΦΗ, θα πρέπει να κάνουμε πιο πολλά πράγματα. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το κερδίσαμε εύκολα, βάλαμε γρήγορα τα γκολ. Στα επόμενα ματς θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά, κάτι το παραπάνω».

Για το γεγονός ότι κάνει ντεμπούτο με νίκη: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου, γιατί δεν το ήξερα. Τώρα το μαθαίνω, ευχόμαστε να συνεχιστεί το σερί».

Για το αν μίλησε με τον Βαλβέρδε πριν πάρει την απόφαση: «Έχω μιλήσει με τον Ερνέστο 1-2 φορές πριν έρθω εδώ, γνωρίζω καλά ότι τον έχουν ψηλά στον Ολυμπιακό. Οι ομοιότητες σαν παίκτες είναι βρεθήκαμε μαζί ως παίκτες μία σεζόν, μετά το τέλος της σεζόν συναντιούμαστε για φαγητό. Για τις υπόλοιπες ομοιότητες το αφήνω σε εσάς. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να έχουμε περισσότερες ομοιότητες».

Για το ποια στοιχεία θα κρίνουν τα δύο ματς: «Είναι ένας προκριματικός γύρος ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν. Το ποιο θα είναι το κλειδί του αγώνα δεν είναι απλό αν το εξηγήσει κάποιος. Γίνονται πολλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είναι τόσο απλό να κάνεις 1-2-3 πράγματα και να ξέρεις ότι θα κερδίσεις. Πρέπει να παίξεις, να κάνεις αυτά που πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάλογα τα δεδομένα και να κερδίσεις».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες