6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει πολύ τη Σεβίλλη και την περσινή περιπέτεια που τέλειωσε όμορφα στη Βουδαπέστη»

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός μου θυμίζει πολύ τη Σεβίλλη και την περσινή περιπέτεια που τέλειωσε όμορφα στη Βουδαπέστη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/2/2024 20:04
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάτι να φοβηθεί από την ατμόσφαιρα στην έδρα της Φερεντσβάρος, αφού έδειξε καισ την Τούμπα πως ανταποκρίνεται άψογα υπό συνθήκες πίεσης.

Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε ακόμα για τις ομοιότητες που έχει η ομάδα του με τη Σεβίλλη, την οποία οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας της Ρόμα στα πέναλτι στον τελικό της Βουδαπέστης, προσθέτοντας πως μέχρι στιγμής βλέπει αρκετές ομοιότητες μεταξύ της περσινής του πορείας στην Ανδαλουσία και της φετινής στον Πειραιά.Όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τη Βουδαπέστη, μου θυμίζει την κατάκτηση του Europa League με τη Σεβίλλη εδώ. Αλλά και ο Ολυμπιακός μού θυμίζει πολύ τη Σεβίλλη και πολλά πράγματα ως τώρα μου θυμίζουν την περσινή μου περιπέτεια. Υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες. Αύριο δεν θα παίξουμε πάντως έναν τελικό, αλλά μια πρόκριση. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες και νομίζω πως πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Εξαρτάται από τους παίκτες μας, που όσο πιο συγκεντρωμένοι είναι τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τη δήλωση του Ντέγιαν Στάνκοβιτς που ζήτησε... κολασμένη ατμόσφαιρα απάντησε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως οι παίκτες προτιμούν να παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο, ακόμη και αν είναι των αντιπάλων, παρά σε άδειο γήπεδο. Εμείς ερχόμαστε από μια κόλαση, τα πήγαμε μια χαρά και δεν νομίζω πως οι παίκτες μας θα επηρεαστούν. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση, παντού θα υπάρχει κόσμος που θα υποστηρίζει την ομάδα του».

Για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει: «Θα δείτε αύριο. Μένει μια ακόμη προπόνηση, πολλά μπορούν να συμβούν. Λίγο-πολύ ξέρω το προφίλ της ενδεκάδας, όλοι οι παίκτες μας προπονούνται καλά και είναι έτοιμοι να παίξουν. Πιθανώς να δείτε κάποια αλλαγή, αλλά έχω πάρει κάποιες αποφάσεις. Θα δείτε αύριο», απάντησε.

Για το τι περιμένει διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς: «Στο πρώτο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Η Φερεντσβάρος ήταν καλύτερη και μας πίεσε να παίξουμε πολύ στην περιοχή μας. Αύριο θα πρέπει να μπούμε καλύτερα. Αν το κάνουμε αυτό, αν πιέσουμε πιο ψηλά τον αντίπαλο και τον υποχρεώσουμε να πάμε στο δικό μας παιχνίδι, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη Φερεντσβάρος. Αν όμως μας κλείσουν, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μας. Ως προπονητής μού αρέσει να πιέζουμε ψηλά και όχι να αμυνόμαστε πολύ πίσω. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να πιέσουμε στο μισό του αντιπάλου και να είμαστε αυτοί που θα έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Όποιος προπονητής θέλει να με ακολουθήσει, θα πρέπει να πιέζει ψηλά. Όλοι όμως είναι καλοί παίκτες και προσαρμόζονται. Μου αρέσει πώς ανταποκρίνονται ως τώρα. Θέλω ακόμη και η άμυνα να γίνεται ψηλά. Το ευχάριστο είναι πως και με διαφορετικές επιλογές παικτών στα τελευταία ματς, όλοι ανταποκρίθηκαν».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες