Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κούγιας: «Είδα δυο στημένες διαιτησίες που είναι αποτέλεσμα ενός σχεδίου»

Κούγιας: «Είδα δυο στημένες διαιτησίες που είναι αποτέλεσμα ενός σχεδίου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/4/2024 23:53
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή για τις διαιτησίες των κυριακάτικων ντέρμπι των πλει-οφ κάνοντας λόγο δυο στημένες διαιτησίες, που είναι αποτέλεσμα ενός σχεδίου.

Ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του δημοσιογράφου, Σωτήρη Γεωργούντζου.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας ερωτηθείς για τις διαιτησίες των ντέρμπι της Κυριακής σχολίασε:

«Είδα δυο στημένες διαιτησίες, που κατά την προσωπική μου άποψη είναι αποτέλεσμα ενός σχεδίου. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει ένα κέντρο που καθορίζει, μέσω διαιτητών, όσο τις ομάδες που θα διεκδικήσουν στην Ευρώπη και τελικώς όλα λειτουργούν υπέρ μιάς, τόσο και τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τη Superleague 1 και έχουν ήδη προετοιμαστεί, με τους ίδιους διαιτητές, και οι ομάδες που θα ανέβουν από τη Superleague 2. Όποιος κάνει μια μελέτη των κρίσιμων παιχνιδιών που αφορούν τόσο τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν το πρωτάθλημα της Superleague 1 όσο και τις ομάδες που θα ανέβουν από την Super League 2, θα δει κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αλλά δε θέλω να δω περισσότερες λεπτομέρειες. Όμως επειδή όλα τα προβλέπουμε, όλα τα βλέπουμε και θα τα αναδείξουμε. Θα έπρεπε και οι ομάδες οι ίδιες να ξεσηκωθούν. Δεν είδα αντίδραση από τον Παναθηναϊκό γιατί αυτό που έγινε χθες ήταν ακραία συμπεριφορά. Τελικά όλα σκεπάστηκαν κάτω από το χαλί γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός και κέρδισε. Δεν ήταν καλύτερος από τον Άρη. Καταλαβαίνουν όλοι ότι ο σκοπός ήταν να μην κερδίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, όπως επίσης και σκοπός του Γερμανού με τον τρόπο που σφύριζε να μην κερδίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, ή να πάρει καλό αποτέλεσμα. Είναι αυτά που λέω πολλά χρόνια.

Όποιος είδε το παιχνίδι του ΟΦΗ, χωρίς να έχει ανάμειξη ο ΟΦΗ γιατί δεν έχει καμιά δουλειά σ’ αυτό, αλλά όταν βάζεις διαιτητή Πουλικίδη που ανέβασε Πανσερραϊκό στην πρώτη Εθνική και κατακρεούργησε την ΑΕΛ πέρσι όταν εκτός ότι την κατακρεούργησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, απέβαλε και τους τρεις καλυτέρους παίκτες στο τέλος του παιχνιδιού για δήθεν εξύβριση. Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Όποιος μπορεί να ξέρει ποδόσφαιρο είδε πως σφύριξε ο Σιδηρόπουλος στην Τρίπολη. Αυτό το πέναλτι που δίνει πρέπει να είσαι ένας άνθρωπος που δε σέβεται τίποτα
».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι βασικός διεκδικητής του πρωταθλήματος. Αν δεν είχε γίνει αυτή η τραγωδία με τον Σλοβάκο διαιτητή, τον ανιψιό του Μίχελ, όπου ο Ολυμπιακός έχασε τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ ένα παιχνίδι δικό του. Τρεις βαθμούς εκεί. Επίσης υπήρχε του Χουάνκαρ η άλλη τραγωδία που ο Ολυμπιακός εκείνη τη στιγμή είχε ήδη ισοφαρίζει και είναι βέβαιο ότι θα κέρδιζε το παιχνίδι. Οπότε μπορείτε να προσθέσετε άλλους τρεις βαθμούς. Τρεις και τρεις έξι. Και πάμε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής που ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει 0-4. Καταλαβαίνεις ποια είναι η δυναμική του Ολυμπιακού. Αλλά ο κόσμος ξέρει. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός κατάφερε με δαπάνη πολλών εκατομμυρίων από τον ιδιοκτήτη τον Γενάρη, με καθυστέρηση όμως, να αποκτήσει τεράστιους παίκτες. Έχει έναν καταπληκτικό κορμό. Υπάρχουν και παιδιά και τον Αμπί που ανακάλυψε χθες το ελληνικό ποδόσφαιρο που τον «καταβροχθίζει» τον αντίπαλο. Ένα παιδί όλο προοπτική. Το κυριότερο απ’ όλα υπάρχουν αποδυτήρια που λειτουργούν ως χρηματοκιβώτιο. Σαν να είναι η τράπεζα των ΗΠΑ, κανείς δεν μπαίνει, κανείς δε ξέρε, ένα εργοστάσιο αυτή τη στιγμή. Και ένας πολύ και ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος. Ένας καταπληκτικός προπονητής με περγαμηνές βέβαια που δουλεύει ατελείωτες ώρες μαζί με τα παιδιά. Μπορεί να είναι όλοι αισιόδοξοι ότι ξαναβγαίνει μια πολύ μεγάλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μια ασυνήθιστα μεγάλη ομάδα γιατί αυτοί οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες