3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Vistabet - Σούπερ έπαθλα* από το Champions League!

Vistabet - Σούπερ έπαθλα* από το Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/4/2024 12:27
«Γιγαντομαχία» στο Μάντσεστερ, όπου Σίτι και Ρεάλ μετά τους ανοιχτούς λογαριασμούς στη Μαδρίτη θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Vistabet - Build A Bet* στο Champions League!

Όλα για την πρόκριση

Σε ένα από τα καλύτερα ματς στην ιστορία των νοκ άουτ του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν με το... καλησπέρα πίσω στο σκορ, ωστόσο εκμεταλλεύθηκαν τα κενά των αντιπάλων και απάντησαν άμεσα με δυο γκολ. Η «Βασίλισσα» δεν μπόρεσε να ελέγξει το ρυθμό της αντιπάλου, βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, όμως το πανέμορφο γκολ του Βαλβέρδε την κράτησε ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης. Με αλλαγές στη σύνθεσή της, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μαγιόρκα στην τελευταία στροφή της LaLiga και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από την 2η Μπαρτσελόνα. Το βλέμμα είναι στραμμένο στη Σίτι, όμως οι οιωνοί δεν είναι σύμμαχοι, μιας και έχει προκριθεί μόλις δυο φορές στα τελευταία δέκα νοκ άουτ ραντεβού που δεν κέρδισε στο πρώτο ματς. Βέβαια, οι δυο προκρίσεις ήρθαν κόντρα σε αγγλική ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Ρεάλ στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο «Έτιχαντ» δεν έχει καταφέρει να νικήσει, μετρώντας τρεις σερί ήττες. Μάλιστα, την περσινή σεζόν διασύρθηκε με 4-0 στα ημιτελικά από τους «Πολίτες».Vistabet - Αμέτρητα ειδικά στο Champions League!

Οιωνός για… τίτλο

Το εντυπωσιακό γκολ του Βαλβέρδε στέρησε την ευκαιρία από τη Σίτι να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επιθετικά τα πήγε περίφημα, ωστόσο ανασταλτικά είχε τα θέματά της. Εντός συνόρων, η Μάντσεστερ διέλυσε με 5-1 τη Λούτον και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League. Η Σίτι επικεντρώνεται στον προημιτελικό και θέλει να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που θα αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης δεύτερη διαδοχική χρονιά, κάτι που είχε καταφέρει μόνο η Μίλαν. Αν συμβεί αυτό θα είναι και οιωνός τίτλου, μιας και οι «ροσονέρι» είχαν κατακτήσει ισάριθμες κούπες. Σημαντική η επιστροφή του Έντερσον, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Στόουνς. Στο βασικό σχήμα και ο Φόντεν, ο οποίος έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα πέντε τελευταία του παιχνίδια στο Champions League, το καλύτερο σερί που κατέγραψε παίκτης της Σίτι στη διοργάνωση, μετά τον Σέρχιο Αγουέρο.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες