2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2024 02:55
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως η ομάδα του υπέφερε πολύ αλλά άντεξε και ανταμείφθηκε γι’ αυτό, ενώ εξέφρασε την επιθυμία για την παρουσία στον τελικό του Κόνφρενς Λιγκ.

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ:«Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματά μας. Σήμερα πραγματικά υποφέραμε, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 11ο λεπτό και υποφέραμε πολύ. Έπρεπε να αντέξουμε και το καταφέραμε. Η ανταμοιβή ότι αντέξαμε τόσο πολύ ήρθε στο τέλος. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα».

Για το χαρακτήρα της ομάδας: «Πραγματικά προσπαθήσαμε πολύ. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεχτήκαμε γκολ μόλις στο 11′. Μας πίεσαν αρκετά, είχαμε και εμείς ευκαιρίες να το κάνουμε, αλλά δεν το πετύχαμε. Τελικά καταφέραμε να προκριθούμε με δύο εύστοχα πέναλτι μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Τώρα ακολουθούν δύο παιχνίδια με την Άστον Βίλα, για τα οποία πρέπει να είμαστε έτοιμοι και τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για την επιλογή του να καθιερώσει ως βασικό τον Τζολάκη: «Είναι αλήθεια πως δεν συνηθίζεται να αλλάζει ο τερματοφύλακας. Έχω πάρει κάποιες τέτοιες αποφάσεις στις ομάδες που έχω περάσει, ειδικά όταν βλέπεις κάποιον που προπονείται πάρα πολύ καλά. Είναι άλλη μια θέση που πρέπει να πάρεις απόφαση. Ο Τζολάκης δουλεύει πάρα πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Το ίδιο και ο Πασχαλάκης, πρέπει να συνεχίσει να προπονείται καλά και οι δύο θα μας δώσουν πολλά».

Για την είσοδο του Ιμπόρα στο ημίχρονο αντί του Γιόβετιτς: «Ήθελα να αμυνθούμε λίγο πιο ψηλά. Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο να βγάζεις έναν επιθετικό για να βάλεις ένα αμυντικό μέσο, και ίσως κάποιος να νόμιζε ότι θέλαμε να κατέβουμε λίγο πίσω, κλειστούμε, αλλά θέλαμε να ανεβάσουμε πολύ πιο ψηλά την επίθεση μας. Νομίζω πως αυτό μας βοήθησε πολύ να πάρομε καλύτερες θέσεις και να πιέσουμε πιο πολύ τον αντίπαλο».

Για το ότι απέχει δύο παιχνίδια πριν τον τελικό: «Μ’ όλο το σεβασμό προς την Άστον Βίλα, εδώ που φτάσαμε θέλουμε να πάμε στο τελικό. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ότι σε δύο παιχνίδια μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα, όμως εμείς θα πάμε για όλα, θα τα δώσουμε όλα με όλες μας τις δυνάμεις και ελπίζουμε να πάμε στο τελικό».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες