5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Η Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τσέλσι με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Η Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τσέλσι με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/4/2024 00:02
Στο «Villa Park» η Άστον Βίλα φιλοξενεί την Τσέλσι στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παρουσίας της στο Champions League, ενώ η Τσέλσι προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τις ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Στην πλατφόρμα της Betsson , το στοίχημα στους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον με συγκλονιστικές επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.Για το Άστον Βίλα – Τσέλσι οι αποδόσεις είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους δείγμα του επιπέδου του ματς που αναμένεται να γίνει. Συγκεκριμένα,ο άσος της Άστον Βίλα προσφέρεται στο 2,14** και το διπλό της Τσέλσι φτάνει στο 3,06** στην πλατφόρμα της Betsson. Για τη σπουδαία αναμέτρηση είναι ενεργοποιημένο και το Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Άστον Βίλα – Τσέλσι τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Η Άστον Βίλα αυτή τη σεζόν έχει επιδείξει μεγαλύτερη σταθερότητα από την αντίπαλό της και τα στατιστικά τους είναι ξεκάθαρα. Η Άστον Βίλα έχει ρεκόρ 20-6-8 με 71-50 γκολ (12-2-3, 43-23 γκολ εντός έδρας) και η Τσέλσι βρίσκεται στο 13-8-11 με 61-57 γκολ (5-4-7, 26-32 γκολ εκτός έδρας).

Η προϊστορία είναι υπέρ της Τσέλσι που έχει 31 νίκες και η Άστον Βίλα 14, ενώ άλλα 14 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα με 102-53 γκολ υπέρ της Τσέλσι.

Για την Άστον Βίλα το ματς με την Τσέλσι είναι κομβικό στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του επόμενου Champions League. Η προσοχή της είναι επικεντρωμένη σε αυτό, παρόλο που ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League (02/05). Να σημειώσουμε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική μετρώντας τέσσερις νίκες στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις και είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Η Τσέλσι, τώρα, προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι μετά από δύο επώδυνες ήττες με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο FA Cup που την έβγαλε νοκ άουτ ένα βήμα πριν από τον τελικό, ενώ την περασμένη Τρίτη (23/04) έχασε 5-0 από την Άρσεναλ εκτός έδρας στο ντέρμπι του Λονδίνου, εξ αναβολής ματς της Premier League. Μειώθηκαν οι πιθανότητές της να βγει στην Ευρώπη και προκειμένου να τις εξαντλήσει χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη απέναντι στην Άστον Βίλα. Αυτή τη σεζόν, πάντως, την έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές. Για το πρωτάθλημα έχασε με 1-0 εντός έδρας, ενώ σε δύο ματς για το Κύπελλο, έμειναν στο 0-0 στο Λονδίνο και τη νίκησε με 3-1 στο «Villa Park».

Στο Άστον Βίλα – Τσέλσι το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να αποφύγουν λάθη που θα τους κοστίσουν και στο μεταξύ να εκμεταλλευτούν τα δυνατά χαρτιά τους για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Άστον Βίλα δεν έχει τους αμυντικούς Μινγκς, Μορένο και τους μέσους Καμαρά, Μπουενδία, Ράμσεϊ και Ντάγκλας Λουίζ. Η Τσέλσι δεν υπολογίζει στον κίπερ Σάντσεθ, στους αμυντικούς Φοφανά, Τζέιμς, Κόλγουϊλ, στους μέσους Λάβια, Ουγκοτσούκβου και στον φορ Ενκουνκού μεταξύ άλλων, την στιγμή που δεν είναι στο μάξιμουμ οι αμυντικοί Γκούστο και Τσίλγουελ και ο γκολτζής της αυτή τη σεζόν ο μεσοεπιθετικός Πάλμερ.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ
ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Το στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ συναρπάζει με το φινάλε του κορυφαίου πρωταθλήματος τον κόσμο να προσφέρει εντυπωσιακές αναμετρήσεις όπου το διακύβευμα είναι μεγάλο. Άστον Βίλα και Τσέλσι «καίγονται» για τη νίκη και δεν αποκλείεται να ρισκάρουν για να φτάσουν σε αυτή.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη της Άστον Βίλα με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Ollie Watkins προσφέρεται στο 4,40** (από 4,00) και το να έχει το παιχνίδι περισσότερα από 11,5 κόρνερ πληρώνει 2,60** (από 2,36)

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες