4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Το καθοριστικό Game 4 Φενέρμπαχτσε-Μονακό με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Το καθοριστικό Game 4 Φενέρμπαχτσε-Μονακό με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/5/2024 00:10
Στο «Ulker Sports and Event Hall» η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει τη Μονακό για την 4η μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των playoffs της Euroleague. Η Φενέρμπαχτσε βασίζεται στην έδρα της προκειμένου να πάρει τη νίκη, την στιγμή που η Μονακό ποντάρει στο ταλέντο της και στο βάθος του ρόστερ της για να επιβληθεί εκείνη. Οι Τούρκοι βρίσκονται μόλις μια νίκη μακριά από το Βερολίνο, ενώ οι Μονεγάσκοι θέλουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να μεταφέρουν το καταλυτικό Game 5 στην έδρα τους. Στην πλατφόρμα της Betsson , προσφέρονται οι κορυφαίες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών και πάντα με σούπερ αποδόσεις.Για το Φενέρμπαχτσε – Μονακό οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο 1,42** και το διπλό της Μονακό φτάνει στο 2,85** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, ενός εργαλείου που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό καθώς επιτρέπει τον συνδυασμό πολλών στοιχημάτων στον ίδιο αθλητικό γεγονός με αύξηση των αποδόσεων.

Στο Φενέρμπαχτσε – Μονακό τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αλλά αν κάτι έδειξαν οι προηγούμενες τρεις συναντήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες στα playoffs της Ευρωλίγκας είναι πως κινούνται στην κόψη του ξυραφιού και όλα κρίνονται σε λεπτομέρειες. Αν μη τι άλλο, οι δύο ομάδες υπόσχονται εκ νέου να μας προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να κάνει το τελικό βήμα προς
το Final 4 του Βερολίνου. Σε όλη τη διάρκεια της regular season επέδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα στο γήπεδό της και έβγαλε στο παρκέ την καλύτερη εκδοχή της. Αυτό θέλει να επαναλάβει και κόντρα στη Μονακό. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προειδοποίησε τους παίκτες του πως τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Μονακό, από τη μεριά της, είναι μια ομάδα που «χτίστηκε» γύρω από μεγάλες επενδύσεις και με παίκτες που έχουν τρομερό ταλέντο στην επίθεση. Ωστόσο, στην κανονική περίοδο εντυπωσίασε η αμυντική λειτουργία της, κάτι που, όμως, δεν έχει φανεί σταθερά και σε
μεγάλο βαθμό στις αναμετρήσεις των playoffs. Ο προπονητής Σάσα Ομπράντοβιτς σ' αυτόν τον τομέα εμφανίζεται να είναι προσηλωμένος, αφού νιώθει πως εκεί βρίσκεται το κλειδί της νίκης.

Στο Φενέρμπαχτσε – Μονακό το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να βρουν την ισορροπία μεταξύ της επίθεσης και της άμυνας προκειμένου να κάνουν τη διαφορά και να πάρουν τη νίκη. Όσον αφορά στις πεντάδες, η Φενέρμπαχτσε δεν έχει στο μάξιμουμ τον ψηλό Μότλεϊ, ενώ η Μονακό δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Το στοίχημα στην Ευρωλίγκα συναρπάζει σε όλες τις σειρές καθώς οι ομάδες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να φτάσουν στο Final 4 του Βερολίνου και τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται με πολύ μικρές διαφορές. Φενέρμπαχτσε και Μονακό έχουν χαρίσει επικές αναμετρήσεις ως τώρα, πλούσιες σε σκορ. Το Over 165,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,89**, όσο και το Under στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες