1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Αψηφούν την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και καλούν σε πορεία προς την Τούμπα και στήσιμο γιγαντοοθόνης για το ματς με τον Άρη

Αψηφούν την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και καλούν σε πορεία προς την Τούμπα και στήσιμο γιγαντοοθόνης για το ματς με τον Άρη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2024 16:07
Κάλεσμα για συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία ως την Τούμπα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού (19/5) ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» όπου θα κριθεί αν η ομάδα τους θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» καλούν σε συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής στην Καμάρα, προκειμένου όλοι μαζί να κατευθυνθούν με πορεία προς το Μακεδονία Παλάς, όπου θα έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και στη συνέχεια θα συνεχίσουν ως το γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνη το ματς. Αυτό έρχεται βέβαια κόντρα στην απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει ήδη ενημερώσει πως δεν θα επιτρέπονται οι συναθροίσεις σε μεγάλο μέρος της Θεσσαλονίκης, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ που ξεκινά και το παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει εκ νέου απάντηση των Αρχών στην ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ, που σήμερα μάλιστα βρέθηκαν έξω από ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, όπου κατέλυσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη για προσωπικές δουλειές και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων του ΠΑΟΚ:

«Η ώρα έφτασε. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος το πίστευε περισσότερο και ποιος το πίστευε λιγότερο. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία αν η διαιτησία μας έσφαζε μες τη χρονιά, ενώ τους άλλους τους έσπρωχνε.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος είχε και πόσα παραρτήματα. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος παίκτης ήρθε το Γενάρη και ποιος παίκτης θα φύγει ή θα έρθει το καλοκαίρι. Αυτήν τη στιγμή ένα πράγμα μόνο έχει σημασία. Η ενότητα του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. απ' τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο σε αυτό τον πλανήτη. Κάναμε μηχανοκίνητες σε όλα ματς που δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο, μιλήσαμε επανειλημμένα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μιλήσαμε στη διοίκηση. Σκυλιάσαμε όλη τη χρόνια, γιατί πολύ απλά πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα.

Και μας το ανταπέδωσε με το παραπάνω. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Τον Π.Α.Ο.Κ. εναντίον όλων πιο πραγματικό και αληθινό από ποτέ. ΠΑΟΚΤΣΗ ετοιμάσου έμεινε μια τελευταία μάχη και ήρθε η ώρα σου. Το χρωστάμε σε αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας, το χρωστάμε σε αυτή την ομάδα, το χρωστάμε στους παππούδες μας που έχτισαν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο μα πάνω απ' όλα το χρωστάμε στον ίδιο μας τον εαυτό.

Καλούμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. μικρούς και μεγάλους, μπαμπάδες, μαμάδες και παιδάκια απ' άκρη σ' άκρη απ' όλη την Ελλάδα. Καλούμε όλους τους ΠΑΟΚτσηδες της επαρχίας με λεωφορεία, βανάκια, τρένα, αεροπλάνα και οτιδήποτε άλλο. Καλούμε τον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. και την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία. Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια (μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace .

Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους. Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ' αυτήν τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Υ.Γ: Τσαλαπατήστε τους
Μετά τιμής,
Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια

akis.freeb1 18/5/2024 23:14

Ε ρε και γινει καμια μαλακια και κοψει το πρωταθλημα (αυτο το συγκεκριμμενο πρωταθλημα με τον τροπο που παει να κερδηθει)ο Αρης απο τον ΠΑΟΚ, θα πεσει το ξυλο της αρκουδας. χαχαχ

Ολη η Θεσσαλονικη θα γινει πεδιο μαχης. Θα πεφτει ξυλο σε γειτονιες, θα πεφτει ξυλο σε καφετεριες, ακομη και μεσα σε σπιτια αν ο πατερας ειναι Αριανος και ο γιος Παοκτζης.

Δεν θελω καν να σκεφτω τις 20-30.000 κοσμου που θα ειναι συγκεντρωμενοι στη Τουμπα και θα κατεβουν κατα Χαριλαου μερια, που κανα τεταρτο μακρυα με τα ποδια.

Ουτε 40 αυρες δεν θα φτασουν στην αστυνομια για να σταματησει τα επεισοδια.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες