1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Betsson: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με Ενισχυμένες Αποδόσεις

Betsson: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με Ενισχυμένες Αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/6/2024 15:35
Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το 4ο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των τελικών της Basket League. Ο Ολυμπιακός προηγείται στη σειρά με 2-1 και θέλει μια ακόμη νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για 3η σερί σεζόν. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, θέλει να ισοφαρίσει τους τελικούς και να οδηγήσει τη μάχη του τίτλου σε πέμπτο ματς. Στην πλατφόρμα της Betsson το στοίχημα προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις βάζουν στη θέση του οδηγού τους «ερυθρόλευκους». Πιο αναλυτικά, ο άσος του Ολυμπιακού πληρώνει στο 1,63** και το διπλό του Παναθηναϊκού το συναντάμε ψηλότερα στο 2,22** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που ανοίγει ορίζοντα σ' ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.ο άσος του Ολυμπιακού πληρώνει στο 1,63** και το διπλό του Παναθηναϊκού το συναντάμε ψηλότερα στο 2,22** στην πλατφόρμα της Betsson

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στην Betsson πάντως υπάρχουν και Ενισχυμένες Αποδόσεις για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όπως και σε όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα!

Το να είναι μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός και στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος του ματς το βρίσκουμε στο 2,30 από 2,10 .

στο 3,65 (από 3,30)

Από την άλλη, το να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ από 1-10 πόντους υπάρχει στην Betsson στο στο 3,65 (από 3,30).

Πάμε τώρα σε ειδικά παικτών, και πιο συγκεκριμένα σε δύο αθλητές που έχουν τεράστια επιρροή στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με την απουσία του Φαλ, αποτελεί το μοναδικό αξιόπιστο πεντάρι του Μπαρτζώκα και σε ένα τόσο σημαντικό ματς θα περάσει αρκετή ώρα στο παρκέ. Το να καταφέρει να κάνει double double προσφέρεται στο 2,75 στην Betsson (από 2,40).
Το αντίπαλον δέος του, ο Ματίας Λεσόρτ, είναι ο πύργος του Παναθηναϊκού. Περνάει πάνω από 30 λεπτά στο παρκέ και μπαίνει δυνατά σε κάθε μάχη στη ρακέτα. Το double double του Λεσόρτ στον 4ο τελικό το βρίσκουμε στο 4,60 (από 4,00).

Ας αφήσουμε όμως τους ψηλούς και να πάμε στους περιφερειακούς των δύο ομάδων. Το ζευγάρι Ναν-Γουόκαπ θα κρίνει πολλά στο αποψινό παιχνίδι.

Στην Betsson θα βρείτε το Over 2,5 τρίποντα του Κέντρικ Ναν με Ενισχυμένη Απόδοση στο 2,25. Όσο για τον Τόμας Γουόκαπ, το να δώσει παραπάνω από 4 ασίστ στο παιχνίδι προσφέρεται στο 2,25 από την Betsson.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα, αλλά και την ψυχραιμία σε καταστάσεις πίεσης και το συγκεκριμένο ματς, όπως και κάθε άλλο ως τώρα στη σειρά, θα έχει πολλές από αυτές. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει σταθερά στον σέντερ Μουσταφά Φαλ, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Μπραζντέικις, Σίκμα και Ράιτ. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Το στοίχημα στην Basket League χτυπάει «κόκκινο» με έναν ακόμη συγκλονιστικό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο και το ίδιο το θέαμα και οι συγκινήσεις. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν το 100% για τη νίκη έχοντας τον τίτλο στο μυαλό τους. Το να πάρει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 1,45** και το να το σηκώσει ο Παναθηναϊκός φτάνει στο 2,90** στην πλατφόρμα της Betsson .

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες