1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ανακοίνωσε Χουτεσιώτη ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Χουτεσιώτη ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2024 16:45
Στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Λευτέρη Χουτεσιώτη προέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (17/6) η ΠΑΕ Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να συνεχίζουν δυναμικά τις κινήσεις του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το συμβόλαιο του πρώην τερματοφύλακα του Άρη με τον Ατρόμητο έχει διάρκεια δύο ετών, με τον 29χρονο μάλιστα να προβαίνει σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Λευτέρη Χουτεσιώτη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην «οικογένεια» της ομάδας, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη!

Η υλοποίηση του προγραμματισμού για τη νέα περίοδο προχωράει μεθοδικά με το τέταρτο στην σειρά μεταγραφικό απόκτημα που θα βάλει το αστέρι μας στο μέρος της καρδιάς!

Έναν τερματοφύλακα (1,92μ) με πλούσιες παραστάσεις στα γήπεδα της Super League και με σημαντικά «όπλα» στη φαρέτρα την σταθερότητα, την εμπιστοσύνη που εμπνέει και την αέναη επιθυμία να βάζει το «εμείς» πάνω από το «εγώ»!

Ο Χουτεσιώτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο (2) ετών, ήτοι μέχρι το 2026, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, ξεκάθαρα ήταν η προτεραιότητά μου, η ομάδα με κάλυψε σε όλα τα επίπεδα, το συζήτησα με την οικογένειά μου και προχώρησα αμέσως σε αυτή την επιλογή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον Τεχνικό Διευθυντή, τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία για την ευκαιρία που μου δίνουν να γίνω μέλος σε ένα τεράστιο club, σε μια από τις πλέον δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βασίλη Πετρόπουλο για την εμπιστοσύνη. Είναι τιμή και χαρά για εμένα, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πάμε τον Ατρόμητο εκεί που του αρμόζει, να διεκδικεί ευρωπαϊκές θέσεις και να δίνει χαρές στον κόσμο του».

Και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης συνέχισε: «Το περιβάλλον που συνάντησα είναι άριστο, οι άνθρωποι της ομάδας εξαιρετικοί, υπάρχουν όλες οι ανέσεις και αυτό με γεμίζει με ευθύνες για να δείξω μέσα στο γήπεδο ποιος είμαι και ποια είναι η αξία μου. Πάντοτε ο Ατρόμητος ήταν φόβητρο ως αντίπαλος και αυτό είναι κάτι που έχει “χτιστεί” από τους ανθρώπους του όλα αυτά τα χρόνια.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι ότι αποτελεί υποχρέωση μας να δώσουμε όλες τις δυνάμεις για να φέρουμε τον Ατρόμητο ψηλά, όσο για εμένα καθρέπτης θα είναι καθαρά το γήπεδο».

Ο Χουτεσιώτης θα φορέσει τη φανέλα με το νο «1».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Γεννήθηκε στο Μακρυχώρι Λάρισας στις 20 Ιουλίου 1994 και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, υπερασπιζόμενος σε 9 παιχνίδια την εστία της Α’ Ομάδας μέχρι το 2019 που μεταπήδησε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με την ομάδα της Ηπείρου έκανε 17 συμμετοχές στη Β’ και 20 συμμετοχές στην Α΄Εθνική (Super League). Τη διετία 2021-23 υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Ιωνικού στη Super League (64 συμμετοχές) ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Άρη (7 συμμετοχές). Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U18, U19 και U21.

Λευτέρη καλώς ήρθες στο Περιστέρι!»
.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες