11

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Το πρώτο πράγμα που ήθελες από μένα όταν γνωριστήκαμε, ήταν να στήσουμε αγώνα»

Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Το πρώτο πράγμα που ήθελες από μένα όταν γνωριστήκαμε, ήταν να στήσουμε αγώνα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/6/2024 14:58
Τη δική του απάντηση στις αιχμές που άφησε σε συνέντευξή του ο Θεόδωρος Καρυπίδης για το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού αλλά και για τον ίδιο, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη έκανε υπαινιγμούς για τους χαρακτηρισμούς του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού» κατά της διαιτητή, Βάσως Τσαρούχα, με αφορμή σχετική ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στη Φραπάρ στον τελικό Κυπέλλου, ενώ παράλληλα, έκανε λόγο για… «χαρισμένο ΟΑΚΑ».Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εν λόγω νύξεις ήταν άμεση και ήρθε φυσικά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε τα εξής: «Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα».

Από την άλλη ο Καρυπίδης είχε δηλώσει τα παρακάτω:

«Καταρχάς να διευκρινίσω ότι ήταν μια κακιά στιγμή για εμένα το ατυχές περιστατικό που συνέβη στη λήξη του τελικού Κυπέλλου με τη διαιτητή του αγώνα κ. Φραπάρ. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Ενός τελικού, όπου η όλη διοργάνωση και η διοργανώτρια αρχή ΕΠΟ, όπως ήδη είπαμε, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων του θεσμού. Περιστατικό το οποίο οφείλεται στη δικαιολογημένη αγανάκτηση όταν στερούν την κατάκτηση ενός στόχου που κυνηγάς 54 χρόνια με τον τρόπο που σου τη στερούν. Εντός και εκτός Ελλάδας υπήρξαν αρκετές έγκριτες γνώμες για το ανεπαρκέστατο επίπεδο της διαιτησίας και ενώ έπρεπε να γίνει πραγματικός ντόρος για αυτό, εκείνοι που εξουσιάζουν την ΕΠΟ και όχι μόνο «την έπεσαν» σε μένα προσπαθώντας να με διασύρουν και ταυτόχρονα να ξεπλύνουν την τοξικότητά τους που αποδεδειγμένα βλάπτει το ελληνικό ποδόσφαιρο για δεκαετίες. Πάντως αυτά που είπα στη διαιτητή δεν ήταν στα «γαλλικά», που αυτοί χρησιμοποιούν. Η «βρισιά» που δήθεν είπα και ονομάστηκε ρατσιστική από τα media των ολιγαρχών ήταν αυτή: «Ντροπή σου, μας κατέστρεψες». Με τιμώρησαν με 20.000 ευρώ πρόστιμο και παράλληλα προσπαθούσαν τρεις ημέρες να ξεπλύνουν κάποια που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και ξεφτίλισε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Και επειδή κάποιοι λένε ότι δεν αντέδρασα στον ορισμό της Φραπάρ, τι να έκανα, δηλαδή; Να πω ότι δεν θα κατέβουμε να παίξουμε στον τελικό; Ή να βγάζαμε ανακοινώσεις και να γινόμασταν γραφικοί, όπως κάποιοι άλλοι; Τα πράγματα ήταν δρομολογημένα, όπως φάνηκε. Δεν βλέπω, όμως, τα media αυτά να τους πειράζει το βρίσιμο κατά άλλων γυναικών διαιτητών. Αν είναι Ελληνίδα δεν μετράει; Αν αυτό δεν είναι υποκίνηση βίας, τότε τι είναι; Ή μήπως o νέος αθλητικός νόμος πιάνει μόνο το ποδόσφαιρο; Ούτε χρειάζεται να θυμηθούμε περιστατικά βίας ενάντια σε διαιτητές εντός και εκτός των γηπέδων από μεγαλοπαράγοντες που κουνάνε το δάχτυλο ότι δήθεν εγώ έβρισα τη διαιτητή στον τελικό. Η υποκρισία περισσεύει. Καλύτερα να βγουν να πουν ότι τους ενοχλώ γιατί δεν τους κάνω τα χατίρια και θέλουν να με βγάλουν από το ποδόσφαιρο. Είναι πιο τίμιο και… παντελονάτο αυτό», ενώ προσέθεσε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με το ενδεχόμενο νέου γηπέδου στον Άρη:

«Αυτό είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο στη Θεσσαλονίκη μετά το μετρό, νομίζω. Για ποιο μιλάμε; Πριν από κάθε ΔΕΘ έρχεται η κυβέρνηση και τάζει γήπεδα, λεφτά, κ.λπ. Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε αυτό. Η πρόταση η οποία είχαν κάνει ήταν για να συζητάμε άλλα… δεκαπέντε χρόνια και όταν πήγαμε με μια ρεαλιστική πρόταση, που θα μπορούσε άμεσα να προχωρήσει, τότε άρχισαν να… σφυρίζουν αδιάφορα. Για τον Παναθηναϊκό έχει δρομολογηθεί νέο γήπεδο επενδυτικής αξίας 300 εκατομμυρίων, για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού υπάρχει δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν, ξεπερνώντας η αξία όλων αυτών τα 100 εκατομμύρια. Ε, βέβαια, να μη στεναχωρήσουν τον ΣΚΑΪ και το Newsbomb μόνο… Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ υποδομές και άδειες υλοποιήθηκαν σε χρόνο dt. Για τον Ολυμπιακό με δανεικά και αγύριστα πήραν το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», πήραν και το ΣΕΦ στο μπάσκετ και όλα καλά. Αυτό το δούλεμα δεν το καταλαβαίνουν οι Θεσσαλονικείς; Νομίζω το καταλαβαίνουν και οι πρόσφατες ευρωεκλογές κάτι έδειξαν στην παρούσα κυβέρνηση και καλά θα κάνει να λάβει το μήνυμα. Εμείς έχουμε βάλει μέχρι σήμερα 5 εκατομμύρια ευρώ στο «Κλ. Βικελίδης» και είναι σαν να μην μπήκε ούτε… καρφίτσα. Ο Άρης φέτος θα επενδύσει κατ’ αρχάς στο προπονητικό του κέντρο 2 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του, γιατί αυτό μπορεί να κάνει μόνος του. Τόσο απλά. Επίσης σχεδιάζει την ανακαίνιση του «Κλ. Βικελίδης», την οποία θα υλοποιήσει με ιδία συμμετοχή. Είμαστε αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, που επενδύουμε κάθε χρόνο στον Άρη όσο περισσότερα μπορούμε και είμαστε ανοιχτοί αν κάποιος με την ίδια ιδεολογία και ηθική επιθυμεί να επενδύσει στον Άρη για να γίνει πιο ισχυρός. Ήρθε κανείς, μήπως, να επενδύσει στον Άρη και ήμασταν αντίθετοι; Όποιος θέλει να επενδύσει ας έρθει κι ας σταματήσουν να γράφουν για επενδυτές στο Facebook και στο Instagram. Αν υπάρχει ενδιαφερόμενος, ας έρθει κάποιος σοβαρός με λεφτά πραγματικά. Εάν είναι για 5-10 εκατομμύρια, αυτά τα βάζουμε και εμείς. Επειδή πολλοί οπαδοί της ομάδας με κατηγορούν ότι δεν μπορώ να προστατέψω την ομάδα. Θα απαντήσω, αν εννοούν να ελέγχω την ΕΠΟ και τη διαιτησία και άλλες τρεις τέσσερις ομάδες, δεν μπορώ. Και ποιος μπορεί περισσότερο να προστατεύσει την ομάδα από εμάς, θα θέλαμε πολύ να γνωριστούμε. Άρα τι θέλουμε ως Άρης; Ένα καθαρό ποδόσφαιρο, που να παίζεται πενήντα πενήντα στο γήπεδο ή στο παρασκήνιο;».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες