3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Ίντερ-Μίλαν με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ίντερ-Μίλαν με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2024 00:02
Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Μίλαν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Το ντέρμπι του Μιλάνου ξεσηκώνει τους ποδοσφαιρόφιλους στην Ιταλία και στον κόσμο, αφού πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ματς του αθλήματος. Ανεξαρτήτως φόρμας, οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Βέβαια, με αμφότερες να θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο, το παιχνίδι έχει τεράστια σημασία.

Ο άσος της Ίντερ βρίσκεται στο 1,65** και το διπλό της Μίλαν ανεβαίνει στο 4,93** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Σε αυτό το σπουδαίο ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν τα στατιστικά τους στο πρωτάθλημα Ιταλίας αυτήν τη σεζόν, καθώς και η πρόσφατη παράδοση, στέκονται στο πλευρό τους. Η Ίντερ έπειτα από 4 αγωνιστικές έχει 2-2-0 με 9-3 γκολ (2-0-0, 6-0 γκολ εντός έδρας) και η Μίλαν 1-2-1 με 9-6 γκολ (0-1-1, 3-4 γκολ εκτός έδρας). Η Ίντερ τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στα ντέρμπι με τη Μίλαν. Μετράει 6 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας το μηδέν στην εστία της στις 4 από αυτές. Η τελευταία νίκη της Μίλαν επί της Ίντερ σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις. Το να είναι ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο προσφέρεται στο 2,35**, ενώ το να σημειωθούν Over 10,5 κόρνερ στο παιχνίδι φτάνει στο 2,40**.

Η Ίντερ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση την Τετάρτη και πήρε το 0-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της για το League Phase του Champions League. Πλέον, μετράει 5 σερί επίσημα ματς αήττητη στην τρέχουσα σεζόν. Σε αυτά τα πρώτα βήματα της αγωνιστικής περιόδου λειτουργεί πολύ καλά αμυντικά, έχοντας κρατήσει το μηδέν σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε τα καλύτερα στοιχήματα για την Ίντερ..

Η Μίλαν, πάλι, στην πρώτη αγωνιστική του League Phase του Champions League την Τρίτη έχασε 3-1 εντός έδρας από τη Λίβερπουλ. Ναι μεν προηγήθηκε, αλλά φάνηκε πως είναι ακόμη ομάδα υπό κατασκευή και πως έχει δρόμο μπροστά της ως ότου δέσει. Αυτό προσπαθεί να πετύχει ο καινούριος προπονητής της, Πάουλο Φονσέκα, αλλά εξαιτίας των αρκετών αρνητικών αποτελεσμάτων ως τώρα, υπάρχει αρνητικό κλίμα γύρω από την ομάδα του.

Το στοίχημα στη Serie A διεξάγεται με άκρως ελκυστικές αποδόσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Ίντερ και η Μίλαν έχουν κι αυτή τη σεζόν ως απώτερο σκοπό να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το να διατηρήσει τα σκήπτρα της η Ίντερ τιμάται στο 1,62**, ενώ το να επιστρέψει στην κορυφή της λίγκας η Μίλαν ανέρχεται στο 10,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Ίντερ εναντίον Μίλαν, να αναφέρουμε ότι η Ίντερ δεν έχει τον μέσο Μπιουκάναν και δεν είναι στο φουλ ο μπακ Ντιμάρκο, ενώ η Μίλαν δεν έχει στο φουλ τον βασικό κίπερ Μενιάν και τον αναπληρωματικό Σπορτιέλο, ενώ τραυματίες είναι ο αμυντικός Τσαό, ο μπακ - χαφ Φλορέντσι και ο μέσος Μπενασέρ.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις, ο συνδυασμός να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και να σημειωθούν Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι προσφέρεται στο 2,25** (από 2,05) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες