2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παναιτωλικός-Αστέρας Αktor 1-1: Δίκαιη «μοιρασιά» στο ντεμπούτο Μακελελέ (video)

Παναιτωλικός-Αστέρας Αktor 1-1: Δίκαιη «μοιρασιά» στο ντεμπούτο Μακελελέ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/9/2024 22:29
Ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Aktor ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε ένα παιχνίδι με ωραίο ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 28' με τον Γιαμπλόνσκι αλλά οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν στο 35' με τον Λομόνακο. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, με δέκα παίκτες από το 69' έπαιζε ο Αστέρας λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου.

Στο ντεμπούτο το Μακελελέ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλό πρόσωπο για περίπου μία ώρα αλλά από τη στιγμή που έμειναν με δέκα παίκτες «κλείστηκαν» στην άμυνα για να κρατήσουν το σκορ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση από τη στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα κι έτσι έμειναν στην ισοπαλία.

Αμφότερες έτσι οι ομάδες έχουν πλέον από 5 βαθμούς μετά τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και ισοβαθμούν μαζί με τους Ατρόμητο, Λαμία και Παναθηναϊκό που έχουν όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προβάδισμα Αστέρα, αντίδραση Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε στα πρώτα λεπτά να πάρει την μπάλα στα πόδια του χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά. Ο Αστέρας βρήκε γρήγορα όμως τα πατήματα του και ήταν αυτός που πήρε την κατοχή ψάχνοντας διαδρόμους προς την εστία του Τσάβες.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι στο 15' με προσωπική ενέργεια του Μπαρτόλο είχαν μία αξιόλογη τελική αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ ενώ δύο λεπτά μετά ούτε η προσπάθεια του Καλτσά βρήκε στόχο.

Αμέσως μετά όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Χουχούμης βρήκε χώρο από τα αριστερά κι έπιασε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, με την μπάλα όμως να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Τσάβες.



Ο Παναιτωλικός θέλησε να απαντήσει και στο 23' «άγγιξε» το γκολ όταν ο Μαυρίας βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή σέντρα του Τορεχόν κι έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι είχε πλέον ωραίο ρυθμό και στο 27' ο Μπαρτόλο και πάλι έψαξε το γκολ αλλά ο Τσάβες έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του όμως αρχικά ο Ντελί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά και από απόκρουση του Τσάβες, αλλά έπειτα ο Γιαμπλόνσκι πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.



Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν και στο 35' έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Τορεχόν βγήκε ωραία από τα αριστερά κι έκανε τη σέντρα με τον Λομόνακο να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να νικάει τον Παπαδόπουλο για το 1-1.



Άλλαξαν τα δεδομένα με την αποβολή, όχι όμως το σκορ

Τα «καναρίνια» ήταν αυτά που μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 56' έφτασαν πολύ κοντά στην ανατροπή όταν ο Λομόνακο συνεργάστηκε πάλι με τον Τορεχόν αλλά αυτή τη φορά ο Παπαδόπουλος με τρομερή απόκρουση κράτησε το 1-1 στο παιχνίδι.



Στο 69' όμως τα δεδομένα στο παιχνίδι άλλαξαν καθώς ο διαιτητής Τσέτσιλας έπειτα από εξέταση στο VAR ενός μαρκαρίσματος του Τριανταφυλλόπουλου στον Μπελεβώνη απέβαλε σωστά με απευθείας κόκκινη τον αμυντικό του Αστέρα.



Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Παναιτωλικός πήρε την πρωτοβουλία και ήθελε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή. Έτσι στο 82' ο Λιάβας από μακρινή απόσταση προσπάθησε να πετύχει γκολ αλλά το πολύ δυνατό του σουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή σημειώθηκε στο 90+5' αλλά ο Μαΐντεβατς που βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και επιχείρησε το σουτ, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Τορεχόν ,Μαυρίας Μπουζούκης (76' Μιγκέλ Λουίς), Πέρες (90+1' Κοντούρης), Μπελεβώνης (76' Λαχούντ) , Ντίας (64' Ρόα), Λομόνακο (76' Μαΐντεβατς)

Αστέρας Aktor (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί ,Χουχούμης Γιαμπλόνσκι (87' Tζανδάρης), Μούμο, Καλτσάς (87' Παλάσιος), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (71' Ρούμπεν Γκαρσία) Άνταμ (59' Αλάγκμπε)

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες