Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Νασιμέντο
Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ντιόγκο Νασιμέντο προχώρησε το πρωί της Κυριακής (13/7) ο Ολυμπιακός.Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος αφίχθη τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Αθήνας, λίγες ώρες αργότερα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και άμεσα υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι τετραετές.
Έτσι, μετά τη μεταγραφή του Σιπιόνι, οι Πειραιώτες ενισχύουν τη μεσαία γραμμή τους με ακόμη έναν νεαρό χαφ, ο οποίος πρόκειται χωρίς καθυστέρηση να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιόγκο Νασιμέντο. Ο Πορτογάλος μέσος γεννήθηκε στην Leiria, στις 2 Νοεμβρίου 2002.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Sporting CP, το 2012 συνέχισε στην Ακαδημία της Belenenses και από το 2014 μέχρι το 2023 αγωνίστηκε στην Ακαδημία της Benfica από το τμήμα Κ14 μέχρι και τη δεύτερη ομάδα.
Το καλοκαίρι του 2023 πήρε μεταγραφή στη Vizela με την οποία τη σεζόν 2023-24 είχε 34 συμμετοχές στην Liga Portugal, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη Vizela, έχοντας 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο Πορτογαλίας με ένα γκολ και μία ασίστ. Επίσης, ήταν βασικό μέλος της εθνικής Πορτογαλίας U21, στο πρόσφατο Euro U21.
Ντιόγκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού!».
Περισσότερες ειδήσεις
13/7/2025 14:25
Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Ιβάνουσετς! (video)
13/7/2025 02:53
L’ Equipe: «Πρόταση του Άρη στην Λοριάν για τον Μπάμπα»
Πείτε τη γνώμη σας: