Βάρντι: «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός»
Ο πρώην επιθετικός της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, δήλωσε ότι «η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός» καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την ιταλική Κρεμονέζε.Ο 38χρονος Τζέιμι Βάρντι υπέγραψε για την νεοφώτιστη της Σέριε Α Κρεμονέζε, με ελεύθερη μεταγραφή, και ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του τη Δευτέρα (15/9), εναντίον της Βερόνα.
Όταν ρωτήθηκε αν αυτός, και άλλοι βετεράνοι όπως ο Κέβιν Nτε Μπρόινε και ο Λούκα Μόντριτς, οι οποίοι επίσης μετακόμισαν στη Σέριε Α αυτό το καλοκαίρι, εξακολουθούν να έχουν κίνητρο να αποδίδουν στο υψηλότερο επίπεδο, απάντησε:«Πρέπει να είσαι ένας από αυτούς που αμφισβητούν. Είσαι ένας που θα πρέπει να αποδείξω ότι κάνει λάθος. Για μένα η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Όσο τα πόδια μου κάνουν ακριβώς αυτό που έκαναν παλιά και εξακολουθούν να είναι τόσο φρέσκα όσο τώρα, τότε θα συνεχίσω. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σημάδια ότι θα επιβραδύνουν, οπότε θα συνεχίσω και θα δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο. Θα μάθω ιταλικά, αλλά προς το παρόν δεν είναι πρόβλημα: το ποδόσφαιρο έχει τη δική του γλώσσα, με την μπάλα».
Η Κρεμονέζε έχει εντυπωσιάζει σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν στην Σέριε Α κάνοντας το 2x2 κόντρα σε Μίλαν (1-2 εκτός) και Σασσουόλο (3-2 εντός). Την Δευτέρα αντιμετωπίζει την Βερόνα εκτός έδρας με το «διπλό» να προσφέρεται στο 3.20 στις στοιχηματικές πλατφόρμες.
* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερες ειδήσεις
11/9/2025 17:06
Ρομάνο: «Έχει προταθεί σε έξι ομάδες ο Μαρσιάλ»
11/9/2025 14:40
Τσέλσι: Κατηγορείται με 74 παραβιάσεις κανόνων μεταγραφών!
11/9/2025 12:38
Super League 2: Οι διαιτητές της πρεμιέρας
11/9/2025 12:09
Elabet: Πάμε Aθήνα με αποδόσεις αιωνίων στο F4!
Πείτε τη γνώμη σας: