Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: Κατά λάθος «ντου» οπαδών στο πούλμαν της ομάδας, «ξέσπασμα» του φευγάτου Τσάβι και κουκουλωμένοι παίκτες μετά τον αποκλεισμό (video)

Μπαρτσελόνα: Κατά λάθος «ντου» οπαδών στο πούλμαν της ομάδας, «ξέσπασμα» του φευγάτου Τσάβι και κουκουλωμένοι παίκτες μετά τον αποκλεισμό (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/4/2024 11:36
Όλα στραβά κι ανάποδα πήγαν στη Μπαρτσελόνα χθες (16/4) τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια, όσο φυσικά και μετά τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, που συνδυάστηκε με ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν υποσχεθεί «καυτή» ατμόσφαιρα στους Παριζιάνους, το κλίμα αρκετές ώρες πριν το ματς ηταν εορταστικό και έντονο έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, ωστόσο κάποια «θερμόαιμοι» είχαν στο μυαλό τους να εκτοξεύσουν αντικείμενα προς το πούλμαν των Γάλλων, όπως και νόμιζαν πως έκαναν.

Στην πραγματικότητα όμως μπέρδεψαν το πούλμαν των «μπλαουγκράνα» με αυτό της Παρί κι έτσι σόκαραν και παραλίγο να τραυματίσουν παίκτες της ομάδας τους σε ακόμα ένα περιστατικό βίας πάντως στη φετινή ευρωπαϊκή σεζόν.



Η συνέχεια στο γήπεδο ήταν εξίσου απογοητευτική, με την Μπαρτσελόνα να μην μπορεί να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 από το πρώτο ματς στο «Παρκ Ντε Πρενς», παρ' ότι μάλιστα προηγήθηκε 1-0 και τελικά να «πληρώνει» και το γεγονός πως έμεινε νωρίς με 10 παίκτες, γνωρίζοντας τη συντριβή με 4-1 και φυσικά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κόουτς της των Καταλανών, Τσάβι, που όπως έχουν έρθει τα πράγματα ίσως ρίξει «λευκή πετσέτα» και αποτελέσει παρελθόν αν ηττηθεί στο προσεχές clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν απιστευτα εκνευρισμένος με τη διαιτησία και μάλιστα αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του ματς, δηλώνοντας κατόπιν: «Η αποβολή στιγμάτισε το παιχνίδι. Με δέκα παίκτες, είναι πολύ περίπλοκο. Είναι κρίμα που η δουλειά ολόκληρης της σεζόν, λόγω απόφασης ενός διαιτητή τελειώνει εδώ. Είναι κρίμα που θα ήθελα να μπορούσα να παίξω έντεκα εναντίον Παρί και εναντίον του Λουίς Ενρίκε. Ο διαιτητής ήταν πολύ κακός, του είπα, δεν κατάλαβε το παιχνίδι, Όλα είναι εναντίον μας. Η απόδειξη ήταν σήμερα το βράδυ (σ.σ. χθες)».

Tο φινάλε πάντως βρήκε θριαμβεύτρια την Παρί Σεν Ζερμέν που προχωρά στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντόρτμουντ και είναι το φαβορί για μία θέση στον τελικό, στην τελευταία σεζόν του Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα, αφού σε δηλώσεις του μετά το ματς αρνήθηκε πως ενδεχόμενη κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου μπορεί να τον κρατήσει στο Παρίσι και όλα δείχνουν πως θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι.

Στον αντίποδα η Μπαρτσελόνα μαζεύει τα... κομμάτια της, με το φινάλε να βρίσκει τους παίκτες της συντετριμμένους και την κάμερα να τους «συλλαμβάνει» κυριολεκτικά κουκουλωμένου στα τζάκετ τους να μπαίνουν στο πούλμαν της ομάδας μέσα σε πολύ «βαρύ» κλίμα.


Σχόλια:

Tifonas21 17/4/2024 12:34

Μπέρδεψαν λέει τα πούλμαν οι αμοιβάδες αχαχαα...από την άλλη τι να περιμένεις από χούλιγκανς! Σα να λέμε ανίκανα σκουπίδια με αρνητικό IQ που δε χρησιμεύουν σε τίποτα σε αυτή τη ζωή...Καλό ψωφο

akis 17/4/2024 13:11

μιλαει ο φιλαθλος χαχαχαχαχαχ με νικ οργανωμενου φανατικου οπαδου ουστ

Tifonas21 17/4/2024 16:21

σου εθιξα κανενα σκουπιδι φιλε?

Πρωτον απο ποτε το ''Tifonas'' ειναι νικ οργανωμενου?

Δευτερον και να ειναι νικ οργανωμενου που ξερεις αν ειμαι εγω?

Τριτον, ποιος μιλησε για οργανωμενους φανατικους οπαδους? Εγω για χουλιγκανους που σπανε το γηπεδο και μαχαιρωνουν κοσμο μιλησα. Που κολλανε οι οργανωμενοι με τους χουλιγκανς? Μηπως ολοι οι οργανωμενοι πιστευεις οτι ειναι χουλιγκανς? Η μαθε ελληνικα ή βελτιωσε την ικανοτητα αντιληψης σου γιατι μαλλον ειναι μειωμενη. Οσο για την αποψη μου ,ναι δεν αλλαζει. Ψωφο και ο,τι χειροτερο σε καθε χουλιγκαν. Οσο για την αποψη σου, ναι μιλαει ο φιλαθλος! Καλη συνεχεια και καλα ελληνικα

APOPSIS 17/4/2024 17:01

Aki tin epomeni fora pou tha skefteis na grapseis tin malakia soy, frontise na apantas se ayto poy grafei o allos kai oxi se oti sou katevei sto kefali...O enas leei oti einai zwa (pou isxiei) kai esy krineis mia apopsi me vasi to nick name tou allou??? Frontize toulaxiston na apantas se ayta pou diavazeis kai oxi se kati teleiws akuro. Ektos kai an eipe kati lathos o filos apo panw tote estiase ekei. Sto telos tha mas peis oti ena nick name ipokinei tin via kai oxi merika petamena skoupidia pou skotonoyn to athlima.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.