3
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γερμανία - Ελλάδα

27/9/2026 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 903

Προϊστορία

4/10/2026 ΕλλάδαΓερμανία
27/9/2026 ΓερμανίαΕλλάδα
7/6/2024 ΓερμανίαΕλλάδα 2 - 1
22/6/2012 ΓερμανίαΕλλάδα 4 - 2

Όλα για την έκπληξη η «γαλανόλευκη»

Τι ισχύει: 2η αγωνιστική της League A του Nations League. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά, τα οποία διεξάγονται σε διπλές αναμετρήσεις. Από τις τέσσερις τρίτες, οι δύο καλύτερες παραμένουν απευθείας στην 1η Κατηγορία, ενώ οι άλλες δύο θα παίξουν διπλά μπαράζ με ομάδες της 2ης Κατηγορίας. Στα μπαράζ οδηγούνται επίσης οι δύο καλύτερες τέταρτες, ενώ οι δύο χειρότερες τέταρτες υποβιβάζονται απευθείας στη 2η Κατηγορία. Οι τέσσερις αντίπαλοι στα μπαράζ προκύπτουν από τις δεύτερες των ομίλων της 2ης Κατηγορίας.

Κριτήρια ισοβαθμίας: 1. Βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια, 2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 4. Επανεφαρμογή των τριών πρώτων κριτηρίων αποκλειστικά μεταξύ των ομάδων που εξακολουθούν να ισοβαθμούν, 5. Συνολική διαφορά τερμάτων, 6. Συνολικά καλύτερη επίθεση, 7. Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 8. Περισσότερες νίκες, 9. Περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 10. Λιγότεροι βαθμοί ποινής (Fair Play), 11. Υψηλότερη θέση στο UEFA Nations League Access List.

*Ολλανδία και Σερβία συμπληρώνουν τον 2ο όμιλο.

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην «WWK Arena» του Άουγκσμπουργκ.

*Σε σύνολο 10 αναμετρήσεων οι Γερμανοί μετρούν ρεκόρ 7-3-0 απέναντι στην Εθνική Ελλάδας.



H ανανεωμένη «Μάνσαφτ» του Γιούργκεν Κλοπ είχε τη νίκη στα χέρια της μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα απέναντι στην Ολλανδία, αλλά τελικά ένα γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις στέρησε το εκτός έδρας «τρίποντο» στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου. Ισόβαθμοι με τους «Οράνιε» στη 2η θέση οι Γερμανοί, που βρίσκονται στο -2 από την Ελλάδα την οποία αντιμετωπίζουν στο Άουγκσμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του Νations League.

Η ομάδα του Κλοπ δεν ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της, αλλά παρόλα αυτά έφτασε μία ανάσα από τη μεγάλη νίκη έχοντας και την αύρα του πρώην προπονητή της Λίβερπουλ. Αρχικά το VAR αποδείχθηκε δικαίως σύμμαχος των Γερμανών ακυρώνοντας το γκολ του Φαν Ντάικ στο 12’ και στη συνέχεια τα «Πάντσερ» κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στη ροή με τον Ενμέτσα στο 32’. Μάλιστα, λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους έξι λεπτά αργότερα αλλά ο Αντεγέμι… κατάφερε να αστοχήσει προ κενής εστίας. Στο δεύτερο μέρος η Γερμανία δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και δέχθηκε πίεση από τους Ολλανδούς, είχε σε εξαιρετική μέρα τον Τερ Στέγκεν που κατέβασε τα ρολά, αλλά ο τερματοφύλακας του Άγιαξ δεν κατάφερε εν τέλει να αποτρέψει την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στροφή στον εντός έδρας αγώνα με την Εθνική Ελλάδος για τους Γερμανούς, που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία ώστε να ανέβουν στην κορυφή του 2ου ομίλου. Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε τον σεβασμό του για τη «γαλανόλευκη», χαρακτηρίζοντας ως «χρυσή» την τωρινή γενιά ποδοσφαιριστών, ξεχωρίζοντας τον Κώστα Τσιμίκα με τον οποίο συνεργάστηκε στη Λίβερπουλ. Στη συνέχεια η «Μάνσαφτ» θα υποδεχθεί τη Σερβία για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: O Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού φορ Χάβερτς (Άρσεναλ) που τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ολλανδία και του πολύτιμου χαφ Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου) που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηρό και τέθηκε εκτός της πρεμιέρας. Για αυτό και ο Γερμανός εκλέκτορας κάλεσε εσπευσμένα στην αποστολή τον μεσοεπιθετικό Βιρτς (Λίβερπουλ) και τον φορ Μπούρκαρντ (Άιντραχτ Φρακφούρτης). Εκτός κλήσεων έμειναν ο αρχηγός της Στουτγκάρδης Ντενίζ Ούνταβ (φορ), ο αρχηγός της Χόφενχαϊμ Όλιβερ Μπάουμαν (τερματοφύλακας) και ο εξτρέμ Λιρόι Σανέ της Γαλατάσαραϊ.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Αντρέ Tερ Στέγκεν (Άγιαξ), Ντάμεν (Άουγκσμπουργκ), Νίμπελ (Μπεσίκτας)

Αμυντικοί: Μπέρενς (Άουγκσμπουργκ), Μπισέκ (Ίντερ), Μπράουν (Μπάγερν), Ρόζενφελντερ (Φράιμπουργκ), Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Τα (Μπάγερν), Τρόι (Φράιμπουργκ), Βάγκνομαν (Στουτγκάρδη)

Μέσοι: Αμίρι (Μάιντς), Τσαν (Ντόρτμουντ), Ένγκελχαρντ (Φράιμπουργκ), Φίριχ (Στουτγκάρδη), Γκνάμπρι (Μπάγερν), Καρλ (Μπάγερν), Κίμιχ (Μπάγερν), Βιρτς (Λίβερπουλ), Ενμέτσα (Ντόρτμουντ), Σάντε (Μπρέντφορντ), Σταχ (Λιντς)

Επιθετικοί: Εμπνουταλίμπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μπούρκαρντ (Άιντραχτ Φρακφούρτης)

ΠΟΣΟ;;; 🔵⚪
Απόδοση 300.00* για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία. Για νέα μέλη με εγγραφή

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ομάδα να την πιεις στο ποτήρι η «γαλανόλευκη» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που πήρε πολύ μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην πρεμιέρα του Nations League κόντρα στη γηπεδούχο Σερβία (1-2). Στην κορυφή του 2ου ομίλου φιγουράρει η Ελλάδα που βρίσκεται ταυτόχρονα στο +2 από Γερμανία και Ολλανδία.

Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς έδειξε στοιχεία πολύ καλά δουλεμένης ομάδας και δεν επηρεάστηκε επ ουδενί από το προβάδισμα των Σέρβων στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Έπαιξε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, έκανε 26 τελικές συνολικά και έφτασε σε μία πολύ μεγάλη ανατροπή. Ουσιαστικά… πάτησε τους Σέρβους καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο τέλος απονεμήθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με τον ομοσπονδιακό προπονητή να παίζει φουλ επίθεση και να δικαιώνεται. Μετά από πολλές ευκαιρίες και τρομερή πίεση στα καρέ του Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, η Εθνική κατάφερε με τα γκολ των Τζόλη (74’) και Δουβίκα (90’+4’) να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» δηλώνοντας ότι είναι εδώ να παλέψει για την παραμονή στην Α κατηγορία και έπειτα την πρόκριση στα Play Offs της διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Σερβία δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας που έδωσε χαρά στον κόσμο, ενώ παραδέχθηκε ότι… υπέφερε όταν στο τέλος αναγκάστηκε να βάλει 5 επιθετικούς στο χορτάρι κυνηγώντας τη νίκη.

Η πρόκληση είναι μεγάλη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θέλει να κάνει την έκπληξη στο εκτός έδρας ματς που έπεται με αντίπαλο τη Γερμανία και να παραμείνει ταυτόχρονα στην κορυφή του ομίλου. Μετά την αναμέτρηση στο Άουγκσμπουργκ η Ελλάδα θα φιλοξενήσει την Ολλανδία για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα μετά τον αγώνα κόντρα στη Σερβία. Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις, εκτός είναι ο έμπειρος χαφ Μπακασέτας (ΑΠΟΕΛ) και ο νεαρός ομοθεσίτης Κοντούρης (Παναθηναϊκός). Επίσης, ο δεξιός μπακ Ρότα (ΑΕΚ), ο στόπερ Χατζηδιάκος (ΠΑΟΚ), ο αριστερός μπακ Γιαννούλης (ΠΑΟΚ) και ο σταρ μεσοεπιθετικός Κωνσταντέλιας (Ντόρτμουντ) έμειναν εκτός αποστολής καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος (Σεβίλλη), Μανδάς (Λάτσιο), Τζολάκης (Χαλ)

Αμυντικοί: Μαυροπάνος (Γουέστ Χαμ), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Ρέτσος (Ολυμπιακός), Κουλιεράκης (Ρόμα), Ντόη (Ρίο Άβε), Σάλιακας (Ολυμπιακός), Βαγιαννίδης (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Κυριακόπουλος (Παναθηναϊκός), Τσιμίκας (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Ανδρούτσος (ΟΦΗ), Ζαφείρης (ΠΑΟΚ), Τριάντης (Μινεσότα), Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Μουζακίτης (Χαλ), Καρέτσας (Ντόρτμουντ), Τζόλης (Άρσεναλ), Μασούρας (Νέομ), Κυζιρίδης (Κόρουμ)

Επιθετικοί: Ιωαννίδης (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Παυλίδης (Μπενφίκα), Δουβίκας (Κόμο), Τεττέη (Παναθηναϊκός), Κωστούλας (Μπράιτον)

Τάσος Μαρκόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει την ποιότητα αλλά και τις προσωπικότητες ώστε να φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στο… μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Γερμανία. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα έχει τις ευκαιρίες της να σκοράρει απέναντι στην άμυνα των «Πάντσερ» που δεν δείχνει σταθερότητα. Πάμε στο goal/goal.

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 47,713 79.8%
X
€ 5,930 9.9%
2
€ 6,145 10.3%
Over
€ 892 91.8%
Under
€ 80 8.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σήμερα, 21:45

ΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

1 X 2 O U
+5.00%+0.99%-7.89%-3.82%+11.34%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

134 ψήφοι:

Ειδήσεις

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  1 Ελλάδα 1 3 1 0 0 2:1
  2 Γερμανία 1 1 0 1 0 1:1
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο stephanos1312 με το υψηλότερο yield +9.56% έπαιξε: Over
  • » Ο nektarios63, με το υψηλότερο yield +11.41% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 4-6 Goals
  • » Ο AVENIDA, με το υψηλότερο yield +6.12% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Olympos 23/9/2026 06:41

Διπλό

msakis 25/9/2026 01:56

2πλο γιατί είμαστε Έλληνες απλά τα πράγματα!!!!

Goodvibes8 25/9/2026 11:32

Η Γερμανία δεν εχει την δυναμική του παρελθόντος. Χ2

anka 25/9/2026 14:32

2πλο αφου εφυγε η σαβουρα ο μπακασετας

Keny_Arkana 25/9/2026 16:14

Χ2 και οβερ 1, 5

kaff 25/9/2026 19:55

θα χασει η ελλαδα με οβερ 2.5 γκολ γερμανια

Dromeas1975 25/9/2026 20:55

διπλό

Nadir 26/9/2026 13:16

Απαραδεκτα χαμηλο το γκολ/γκολ, οπως και το οβερ. Νο μπετ να απολαυσουμε την ανα στιγμες πολυ ομορφη Εθνικη μας.

Jdav44 26/9/2026 14:46

1-2/2-2 σιγά τη Γερμανία πολύ πιο ποιοτική η Ελλάδα

zor09 26/9/2026 19:44

x2

Stfunoobs 26/9/2026 20:20

Δεν υπάρχει Χ

1 ή 2 και φυσικά ρισκάρεις στο 2 με αυτήν την επίθεση

Africa 26/9/2026 22:45

X2

Velakibet 27/9/2026 01:28

Γερμανία δεν είναι όπως παλιά οπότε και το Χ καλό είναι για να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε στην Ελλάδα

akarnan47 27/9/2026 01:46

1X

Stamatis007 27/9/2026 02:33

Χ2 και 4-6 γκόλ

COCKATIEL 27/9/2026 03:58

Πάντα θα είμαστε υπό Γερμανική Κατοχή. Δείτε τους Πολιτικούς μας, τα πολιτικά μας κόμματα μα πάνω απ' όλα τον Έλληνα ψηφοφόρο για να καταλάβετε. Η νοοτροπία αυτή της υποτακτικότητας δεν πρόκειται να αλλάξει.

ΆΣΣΟΣ προτού ξεκινήσει το παιχνίδι.

kollirio 27/9/2026 04:20

1-2 skor

Prisley2187 27/9/2026 04:48

2-1 η 3-1

Den21 27/9/2026 05:03

2-3

dhimitrisdasiliadis 27/9/2026 05:36

x2 και ας μην ερθει ποτέ

DjibrilCisse09 27/9/2026 05:53

Χ2 χωρίς φόβο και πάθος

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Elabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ