Σε κακή κατάσταση και οι δύο
ΕΡΕΜΠΡΟ
Η Έρεμπρο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία, κάτι που αποτυπώνεται και στο «βαρύ» εκτός έδρας 4-1 απέναντι στην Όντεβολντ, την περασμένη αγωνιστική. Στο 29ο λεπτό ήρθε το 1-0 για την Όντεβολντ, που λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 43'. Η Έρεμπρο δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο μέρος, ενώ με την έναρξη επανάληψης δέχτηκε δεύτερο τέρμα στο 48'. Απάντησε άμεσα καθώς στο 50' ο Γιακούμπ μείωσε με σουτ έξω από τη περιοχή, στα εναπομείναντα λεπτά όμως, ήταν «σκιά» του εαυτού της. Η Όντεβολντ ήταν μόνιμα στην επίθεση και σφυροκοπούσε την άμυνά της, σκοράροντας άλλα δύο γκολ στο διάστημα 70'-76' για το τελικό 4-1.Η αδυναμία παραγωγής ευκαιριών φάνηκε σε ακόμη ένα ματς για την Έρεμπρο, η οποία τελείωσε την αναμέτρηση με 3 σουτ εναντι 14! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση με 12 βαθμού (6-9 ρεκόρ τερμάτων), την ώρα που στην έδρα της μετρά 2-1-1.
Αγωνιστικά νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο αμυντικός Σόντερστρομ (3/1). Μακροχρόνια τραυματίες o αμυντικός ΜακΚίου (-) και ο μέσος Ντούκχαν (-). Από την άλλη επιστρέφουν ο μέσος Κουσού (-) και ο εξτρέμ Γουίκμαν (3/1).
Εάν κάνω εγγραφή , πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό μου το δωρεάν* στοίχημα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ
Η Χέλσινγκμποργκ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Βάρμπεργκ την προηγούμενη αγωνιστική, συμπληρώνοντας τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Μπήκε άσχημα στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7’, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Παρ’ όλα αυτά, αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 29’ με κεφαλιά του Γιόχανσον, ενώ λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, άνηκε ολοκληρωτικά στη Βάρμπεργκ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα στο 51’ και «κλείδωσαν» τη νίκη με τρίτο γκολ στο 87’, την ώρα που η Χέλσινγκμποργκ δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία τελική προσπάθεια στην εστία μετά την ανάπαυλα.
Η Χέλσινγκμποργκ ψάχνει τα πατήματά της, «μπάζει» αμυντικά και δικαίως βρίσκεται στην 9η θέση με 16-17 ρεκόρ τερμάτων. Εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, καθώς μετρά 0-1-2, έχοντας δεχτεί 10 γκολ σε τρία ματς!
Αγωνιστικά νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο βασικός αμυντικός Αμαντού (6/0), την ώρα που επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Μπίτεν (7/1). Μακροχρόνια τραυματίες, δίχως συμμετοχή είναι ο επιθετικός Φεσάι, ο αμυντικός Εντιαγέ, ο αμυντικός Γκουντμαν, ο μέσος Ρούπιλ και ο μέσος Σαντικού. Παραμένουν στα «πιτς» με τραυματισμό ο αμυντικός Αβοντέσου (4/0) και ο αμυντικός Γκέρεφελτ (3/0). Εκτός αποστολής έμεινε και ένας άρρωστος παίκτης, με τον Γκρίβ να μην τον κατονομάζει.
Εκτίμηση
Και οι δύο ομάδες διανύουν κακή περίοδο αυτή τη στιγμή. Από τη μία η Έρεμπρο αδυνατεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και από την άλλη η Χέλσινγκμποργκ δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Πιστεύω πως το ματς έχει μπόλικο «Χ» μέσα... Επιλέγουμε την ισοπαλία!
Γκολ γκολ