Παναθηναϊκός: Ανέβασε ρυθμούς ο Ζαρουρί
Ο Ζαρουρί «μπήκε» στις προπονήσεις των «πρασίνων», βγάζοντας μεγάλο μέρος της τελευταίας προπόνησης. Παραμένουν εκτός οι Γεντβάι, Κάτρης, Ντέσερς και Σισοκό.Η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, συνεχίζεται στο «Γ. Καλαφάτης».
Οι ποδοσφαιριστές του Μπενίτεθ ξεκίνησαν με προθέρμανση, έκαναν ασκήσεις με κυκλοφορία της μπάλας και τακτική, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.Χαμόγελα υπήρξαν στις τάξεις των «πρασίνων», καθώς ο Ζαρουρί έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ίσως προλάβει να είναι στην διάθεση του προπονητή του για το ματς με την «Ένωση»!
Από την άλλη, ο Γεντβάι συνεχίζει θεραπεία λόγω θλάσης στον τετρακέφαλο, ο Κάτρης κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολουθούν οι Ντέσερς και Σισοκό.
Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:
Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)Περισσότερες ειδήσεις
28/4/2026 17:06
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανεώνει ως το 2031 ο Μέινου
28/4/2026 15:08
Ηρακλής: Αποχώρησε ο Δίγκας από την προεδρία της ΚΑΕ!
28/4/2026 14:52
Σλούκας: «Ήδη μετράω αντίστροφα για την επιστροφή μου»
28/4/2026 14:39
Παναθηναϊκός: Στην Βαλένθια ο Γιαννακόπουλος
Πείτε τη γνώμη σας: