EuroLeague: Οι απουσίες και οι αμφίβολοι της Τρίτης (29/9)
Δείτε αναλυτικά τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν ή παραμένουν αμφίβολοι στη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague 2026/27.Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της χρονιάς είναι γεγονός!
Το Dubai BC-Μπαρτσελόνα (29/9, 19:00) θα ανοίξει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης, ενώ μία ώρα μετά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία (20:00).
Σούπερ Euroleague Προσφορά Γνωριμίας και 4140 Δώρα* Χωρίς Κατάθεση!
(* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)Το ιατρικό δελτίο της πρώτης ημέρας της δεύτερης αγωνιστικής:Dubai BC – Μπαρτσελόνα (19:00, Novasports Start)
Οι Τζαϊτέ και Μούσα είναι εκτός για την ομάδα του Πασκουάλ, την ώρα που οι Καταλανοί θα παραταχθούν χωρίς τους Εβουόμαν, Μακούντου και Νίμπο.
Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός (20:00, Novasports Prime)
Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ αμφίβολος είναι ο Σέιμπεν Λι. Μοναδικός απόντας για τους «ερυθρόλευκους» ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.
Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης (20:00, Novasports 5)
Οι Παπαγιάννης και Κορντινιέ παραμένουν στα «πιτς» για τους Τούρκους. Ο Γκαρούμπα θα είναι εκτός για τη «Βασίλισσα», ενώ αμφίβολος δίνεται ο νεοαποκτηθέντας Νικ Σμιθ Τζούνιορ.
Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν (20:45, Novasports 6)
Η συμμετοχή των Λάρκιν και Μπίνγκχαμ θα κριθεί την τελευταία στιγμή για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, την ώρα που οι Βαυαροί θα αγωνιστούν με «λευκό» απουσιολόγιο.
Ερυθρός Αστέρας – Χάποελ Τελ Αβίβ (21:00, Novasports 2)
Οι Σέρβοι θα παραταχθούν χωρίς τους Τζούρισιτς και Νεντέλκοβιτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπάλντουιν και Μονέκε. Εκτός για τους φιλοξενούμενους οι Μπλατ, Κόφεϊ και Ένις, την ώρα που δίνεται αμφίβολος ο Γκινάτ.
Βαλένθια – Μπασκόνια (21:30, Novasports 3)
Οι «νυχτερίδες» έχουν μοναδικό αμφίβολο τον Οσετκόφσκι. Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Γκαλμπιάτι.
Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports Extra 4)
Οι γηπεδούχοι έχουν αμφίβολο τον Μάθιους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τον Κοκίλα.
Παρί – Παρτίζαν (21:45, Novasports 5)
«Λευκό» απουσιολόγιο για τους Παριζιάνους. Εκτός οι Λοβέρν, Μαρίνκοβιτς και Γουίλις για τους Σέρβους, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο νεοαποκτηθέντας Σι.
Πείτε τη γνώμη σας: