9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Συγκλονίζει ο Ρενέ Χένρικσεν: «Δίνω μάχη με τον καρκίνο, είναι ο αγώνας της ζωής μου»

Συγκλονίζει ο Ρενέ Χένρικσεν: «Δίνω μάχη με τον καρκίνο, είναι ο αγώνας της ζωής μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2018 22:08
Ο Ρενέ Χένρικσεν αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου και δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει για τη ζωή του μέχρι τέλους.

Μία δυσάρεστη είδηση επιφύλασσε η συνέντευξη που παραχώρησε στην δανική "ekstra bladet" o Ρενέ Χένρικσεν. Ο παλαίμαχος Δανός αμυντικός του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφής καρκίνου (πολλαπλό μυέλωμα) ωστόσο δήλωσε πως είναι έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του:

«Νόμιζα πως είχαν τελειώσει τα παιχνίδια της ζωής μου στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το αντιμετωπίζω αυτό ως τον αγώνα της ζωής μου. Είμαι αποφασισμένος να βρω τη δύναμη να τα καταφέρω», δήλωσε ο 48χρονος και πρόσθεσε:«Είναι ένα είδος καρκίνου το οποίο δεν μπορεί να θεραπευτεί, ωστόσο μπορεί να περιοριστεί. Είναι σαν μία πάθηση με την οποία μπορώ να ζήσω για πολλά χρόνια. Σαν άνθρωπος του αθλητισμού έχω μάθει να νικάω. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να νικήσω την ασθένεια, όμως από την άλλη πλευρά είναι στο χέρι μου να την περιορίσω στο μίνιμουμ όποτε θα το θεωρήσουμε μία ισοπαλία.

Σε ό,τι αφορά το πώς ανακάλυψε ότι πάσχει από την «επάρατη νόσο», είπε: «Ξαφνικά άρχισα να λαχανιάζω όταν ανέβαινα τις σκάλες. Αυτό δεν ταίριαζε με το γεγονός ότι ήμουν σε καλή σωματική κατάσταση. Έτσι άρχισα να το ψάχνω μέχρι που οι γιατροί βρήκαν ότι έχω πολλαπλούν μυέλωμα».

Όσον αφορά το κομμάτι της αποθεραπείας του τόνισε: «Πριν από 1,5 μήνα έκανα τις πρώτες χημειοθεραπείες. Είμαι έτοιμος για να παλέψω όσο χρειαστεί. Φυσικά, στην αρχή έπαθα σοκ, όμως τώρα είμαι αποφασισμένος να το παλέψω. Η ασθένεια δεν πρέπει και δεν μπορεί να πάρει τη ζωή μου».

Τα μηνύματα συμπαράστασης των ελληνικών ομάδων


Στον πλευρό του Ρενέ Χένρικσεν από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στάθηκαν αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία τους τον Παναθηναϊκό και τα ελληνικά γήπεδα, με θάρρος περισσό ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα. Ο Ρενέ Χένρικσεν θα είναι νικητής σε έναν ακόμα αγώνα υψηλών απαιτήσεων. Οι ευχές όλων για γρήγορη και επιτυχή έκβαση είναι μαζί του».

Το tweet της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Stay strong as always and Never Give Up» Που σημαίνει: «Να είσαι δυνατός όπως πάντα και ποτέ να μην εγκαταλείψεις»

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: «Δύναμη και περαστικά στον Ρενέ Χένρικσεν».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, έγραψε στο Facebook: «Yπήρξε ένα πραγματικό κόσμημα και από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρότυπα για όλους με την ποδοσφαιρική του θητεία στον Παναθηναϊκό. Τον θαύμασαν οι... δικοί του, υποκλίθηκαν στην προσωπικότητά του και οι αντίπαλοι. Ο καρκίνος δεν αποτελεί σοκ για κανέναν.Αποτελεί ευκαιρία για μάχη. Και ο Ρενέ Χένρικσεν έχει αποδείξει ότι είναι μαχητής! Οι ευχές μας μαζί του προκειμένου να κατακτήσει μία ακόμα μεγάλη νίκη. Σε αυτές τις μάχες δεν υπάρχουν αντίπαλα στρατόπεδα. Σε αυτές τις μάχες υπάρχουν μόνο νικητές"

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες