6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Πέρασε από την Νίκαια με Μάνταλο η ΑΕΚ (video)

Super League Interwetten: Πέρασε από την Νίκαια με Μάνταλο η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2021 21:27
Η ΑΕΚ με ωραίο γκολ του Μάνταλου (21’) κέρδισε με 1-0 τον Ιωνικό στην Νίκαια και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μειώνοντας ξανά στο -8 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ η «Ένωση», δεν απείλησαν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στην Νίκαια και μείωσε ξανά σε μονοψήφια επίπεδα τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 21’ ο Μάνταλος, σκοράροντας με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Άμραμπατ και γύρισμα του Μισελέν στον αρχηγό της «Ένωσης».

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είχε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες με Τσούμπερ, Αραούχο και Τζαβέλλα για ένα δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το παιχνίδι, δεν το βρήκε αλλά δεν το πλήρωσε καθώς ο Ιωνικός δεν πήρε μεγάλα ρίσκα και δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν το μηδέν για τρίτο σερί ματς και μείωσαν στο -8 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ ξέφυγαν με +5 από τον 3ο ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα, ο Ιωνικός παρέμεινε στην 10η θέση και στο +5 από τον προτελευταίο Ατρόμητο.

Το ματς:


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να είχε τον έλεγχο και να έψαχνε χώρους για να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ιωνικού. Οι γηπεδούχοι αμύνονταν αποτελεσματικά και προσπάθησαν σε δύο περιπτώσεις να βγουν στην αντεπίθεση με Άοσμαν και Κιάκο, χωρίς όμως να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο αγώνας δεν είχε κάτι αξιόλογο στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά στο 21’ η «Ένωση» πήρε το προβάδισμα στην πρώτη της ευκαιρία. Ο Μισελέν έδωσε στον Άμραμπατ και έκανε την κίνηση στη δεξιά πλευρά, ο Μαροκινός του έβγαλε εξαιρετική κάθετη και ο Γάλλος έκανε με τη μία το γύρισμα στην περιοχή, εκεί όπου ο Μάνταλος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-0.

Ο Ιωνικός μετά το γκολ κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Αντίθετα η ΑΕΚ έφτασε δύο φορές κοντά σε ένα δεύτερο γκολ. Στο 38’ ο Μάνταλος έβγαλε τον Τσούμεπρ σε τετ-α-τετ αλλά αυτός νικήθηκε από τον Χουτεσιώτη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τζαβέλλας έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε στον Ιωνικό με ένα σουτ του Βαφέα που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Ο Σπανός μπορεί να έριξε στο ματς τους επιθετικογενείς Ματσούκα και Μάναλη, αλλά οι γηπεδούχοι δεν πήραν ποτέ μεγάλα ρίσκα και δεν ανησύχησαν τον Τσιντώτα. Από την πλευρά της η «Ένωση» «άγγιξε» τρεις φορές το 2-0 με τον Αραούχο. Στο 51’ το σουτ του «Τσίνο» εκτός περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 71’ ο Αργεντινός νικήθηκε από τον Χουτεσιώτη ενώ στο 83’ αστόχησε μόνος του με κεφαλιά έξω από τη μικρή περιοχή.

Η ΑΕΚ δεν βρήκε δεύτερο γκολ και έπαιξε με τη φωτιά, όμως δεν κάηκε, αφού δεν απειλήθηκε σημαντικά, κρατώντας το 1-0 έως το τελικό σφύριγμα.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Γκοτσούλιας (66' Ματσούκας), Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κάνιας (86' Καμπράλ), Κιάκος (66' Μάναλης), Άοσμαν, Λένις

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Χατζισαφι, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μισελέν, Λε Ταλέκ (70' Σάκχοφ), Σιμάνσκι, Μάνταλος (70' Λιβάι Γκαρσία), Τσούμπερ (92' Μήτογλου), Άμραμπατ (83' Γέβτιτς), Αραούχο (83' Ανσαριφάρντ)

Τα στιγμιότυπα:




Το γκολ:


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες