4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Πήρε την ματσάρα με πέναλτι στο 89’ ο ΠΑΟΚ

Super League Interwetten: Πήρε την ματσάρα με πέναλτι στο 89’ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2021 21:24
Ο ΠΑΟΚ με πέναλτι του Κούρτιτς στο 89’ κέρδισε με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Τούμπα, πήρε τρίτη διαδοχική νίκη και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την 2η ΑΕΚ. Προηγήθηκαν με Σόνι (12’) οι Αρκάδες, το γύρισαν με Άκπομ (43’) και Κούρτιτς (49’ πεν.) οι Θεσσαλονικείς ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 2-2 με Χριστόπουλο (60’) και είχαν καλή στιγμή για το 3-3 στο 90+5’.

Σ’ ένα από τα κορυφαία ματς της σεζόν, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό Αστέρα Τρίπολης αλλά με δύο πέναλτι του Κούρτιτς (το δεύτερο στο 89’) πήρε τη νίκη με 3-2 στην άδεια Τούμπα και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την 2η ΑΕΚ.Ο ΠΑΟΚ «φλέρταρε» το γκολ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, με τον Άκπομ να πιάνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση στο 2’ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Αστέρας γλίτωσε το γκολ και στο 12’ πήρε αυτός το προβάδισμα στην πρώτη του τελική, με τον Σόνι να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία ενέργεια του Καρμόνα. Το γκολ επηρέασε αρχικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι υπέπιπταν σε πολλά λάθη και περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή απέναντι στους Αρκάδες, που από την πλευρά τους είχαν δύο καλές στιγμές με τον Κρεσπί για ένα δεύτερο τέρμα.

Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν τελικά τη λύση λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Άκπομ, ο οποίος ισοφάρισε με ωραίο δεξί σουτ στο 43’ έπειτα από πάσα του Αουγκούστο, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Η ανατροπή για την ομάδα του Λουτσέσκου ολοκληρώθηκε με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος. Λίγα μετά τη σέντρα, ο Αουγκούστο ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μουνάφο και ο Κούρτιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-1.

Ο Αστέρας δεν πτοήθηκε, βγήκε μπροστά αναζητώντας την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 60’ με κεφαλιά του Χριστόπουλου. Μετά τη συμπλήρωση 70 λεπτών ο Λουτσέσκου προχώρησε σε τριπλή αλλαγή βάζοντας τους Σβαμπ, Ίνγκασον και Μουργκ και ο ΠΑΟΚ πίεζε ασφυχτικά ψάχνοντας το τρίτο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με προσπάθειες των Σβαμπ (79’), Αουγκούστο (80’) και Σίντκλεϊ (81’), ο Αστέρας απάντησε στο 85’ με σουτ του Ριέρα, όμως στο 88’ ο Κρέσπο πραγματοποίησε κούρσα που θα ζήλευε και εξτρέμ, κερδίζοντας πέναλτι από τον Γκαρσία. Ο Κούρτιτς ανέλαβε ξανά την εκτέλεση, αποδείχθηκε ξανά αλάνθαστος και «έγραψε» το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα στο φινάλε και στο 90+5’ είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Μπενίτο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το 3-2 έμεινε ως το φινάλε και ο ΠΑΟΚ πλησίασε προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την 2η ΑΕΚ, παίρνοντας τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τα τέλη Σεπτέμβρη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι (71’ Ίνγκασον), Κρέσπο, Σίντκλεϊ (86’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Τσιγγάρας (71’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (71’ Μουργκ), Ακπομ (86’ Σφιντέρσκι)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα (91' Μπενίτο), Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε (91’ Ιγκλέσιας), Ρεγκίς (82’ Γκαρσία), Σίτο (46 Τιλίκα), Σόνι, Μπαράλες (68’ Ριέρα).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες