3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε την πρόκριση με το 0-0 ο Παναθηναϊκός, δεύτερη νίκη για τη Λαμία (videos)

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε την πρόκριση με το 0-0 ο Παναθηναϊκός, δεύτερη νίκη για τη Λαμία (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/12/2021 19:02
Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στην έδρα του Βόλου και σε συνδυασμό με τη νίκη του με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο σε όλο τον αγώνα αλλά παρά τις ευκαιρίες του δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι η Λαμία επικράτησε με 1-0 εκτός έδρα του Ιωνικού, διπλασίασε τις νίκες της και βρίσκεται δίκαια και αυτή στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Κότνικ κράτησε όρθια την ομάδα του

Οι «πράσινοι» μπήκαν σαφώς πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά έφτασαν πολύ κοντά στην επίτευξη του γκολ. Μόλις στο 3' ο Βιγιαφάνες έπιασε μία πολύ ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η απόκρουση του Κότνικ.

Ένα λεπτό μετά και στην επόμενη φάση, ο Αϊτόρ σέντραρε ωραία από τα δεξιά ο Μαουρίτσιο βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή αλλά έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στην αγκαλιά του Κότνικ.

Οι παίκτες του Γιοβανόβιτς είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 20' «άγγιξαν» και πάλι το γκολ. Ο Χατζηγιοβάννης πήρε ωραία τη μπάλα από τα αριστερά, άφησε πίσω του τον Μπαριέντος αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ από την αντίπαλη εστία. Επτά λεπτά αργότερα ο Βέλεθ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Ο Βόλος ήταν εντελώς ακίνδυνος στο πρώτο μέρος και δεν δημιούργησε ούτε μία τελική προσπάθεια, με τον Διούδη να είναι απλώς θεατής.

Έπεσε ο ρυθμός, αγχώθηκε στο τέλος ο ΠΑΟ

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά δεν υπήρχαν και για να δούμε κάτι αξιοσημείωτο έπρεπε να φτάσουμε στο 70', όταν ο Μαουρίσιο δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Ο Βόλος προσπάθησε να βγει μπροστά με τον Μπράτσο να κάνει αρκετά επιθετικό το σχήμα του αλλά στο 80' ο Παλάσιος έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Γκρίλο τον ανέτρεψε όντας ο τελευταίος παίκτης και σωστά δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Λίγο μετά ο Μακέντα μέσα από την περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και στο 84' ο Μαουρίσιο έκανε τη σέντρα-σουτ αλλά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κότνικ.

Στα τελευταία λεπτά και παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα ο Βόλος προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν δημιούργησε κάποια ευκαιρία. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως τελείωσε το παιχνίδι με 0 τελικές προσπάθειες.


Νίκη και πάλι για τη Λαμία


Η Λαμία στο άλλο παιχνίδι με ένα γκολ του Ελευθεριάδη στο 38' έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, κέρδισε για 2η φορά τον Ιωνικό και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα του Γρηγορίου είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε δοκάρι στο 26' και 12 λεπτά μετά βρήκε το γκολ.

Το τέρμα αυτό στην ουσία «έσβησε» τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων που πλέον έψαχναν τέσσερα γκολ για να είναι αυτοί που θα προκριθούν. Οι Νικαιώτες προσπάθησαν να πιέσουν στην αρχή της επανάληψης, είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά από ένα σημείο και έπειτα έδειχναν να έχουν αποδεχθεί το αποτέλεσμα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες