5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Ο Βόλος έβαλε τέλος στο σερί του Παναθηναϊκού (video)

Super League Interwetten: Ο Βόλος έβαλε τέλος στο σερί του Παναθηναϊκού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2022 19:35
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό πληρώνοντας την αστοχία και τα λάθη του καθώς και την αμφισβητούμενη αποβολή του Σάντσεθ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Φαν Βέρτ (34’, 76’) και Όρος (90+5’) τα γκολ των γηπεδούχων που επέστρεψαν μετά από καιρό στις νίκες, μείωσαν με Παλάσιος (90+3’ πεν.) οι «πράσινοι».

Το νικηφόρο σερί τριών αγώνων του Παναθηναϊκού έλαβε τέλος στο Πανθεσσαλικό, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν την ήττα με 3-1 από τον Βόλο, ο οποίος από την πλευρά του γεύτηκε τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά μετά τις 2 Οκτωβρίου.Το «τριφύλλι» πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά τους γηπεδούχους. Στο 8’ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε δοκάρι με σέντρα-σουτ του Παλάσιος, ενώ στο 19’ το σουτ του Αϊτόρ πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Σάντσες κόπηκε σωτήρια από τους γηπεδούχους, ενώ στο 24’ ο Μακέντα δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από καλή θέση. Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή με γυριστό σουτ του Αϊτόρ, όμως τέσσερα λεπτά μετά ένα τραγικό λάθος στα μετόπισθεν έφερε το 1-0 του Βόλου. Ο Κώτσιρας έκανε λάθος γύρισμα για τον Μπρινιόλι, ο Φαν Φέρτ τσίμπησε τη μπάλα προ του Ιταλού γκολκίπερ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 κόντρα στη ροή.

Ο Παναθηναϊκός δεν πτοήθηκε και θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα, όταν στο 36’ ο Κότνικ έκανε λανθασμένη έξοδο, αλλά Μακέντα και Παλάσιος δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν και να στείλουν την μπάλα στα δίχτα. Λίγο πριν το ημίχρονο έγινε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες με τον Σάντσες να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Μπαριέντος. Ο Χίγκλερ έβγαλε απευθείας την κόκκινη κάρτα χωρίς να δει το VAR, με την απόφαση να φαίνεται τουλάχιστον αυστηρή από το τηλεοπτικό ριπλέι.

Έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να φτιάξει ευκαιρίες, με τον Βόλο να κάνει εξαιρετική διαχείρηση και να ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Στο 60’ οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το διπλό λάθος των Μπρινιόλι και Βέλεθ, ενώ στο 72 η κεφαλιά του Φαν Φέερτ βρήκε στο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Κώτσιρα, «τσίμπησε» τη μπάλα ανάμεσα σε Βέλεθ και Σένκεφελντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι για το 2-0.

Ο Παναθηναϊκός άργησε να αντιδράσει, μειώνοντας στο 90+3’ με πέναλτι του Παλάσιος, όμως δύο λεπτά μετά ο Όρος εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Μπρινιόλι και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τα στιγμιότυπα:




Η αποβολή που φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι:


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες