1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Γιουρόπα Λιγκ: Εντυπωσιακές Σεβίλλη και Μονακό, «ζόρια» για Γιούβε και Σπόρτινγκ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Εντυπωσιακές Σεβίλλη και Μονακό, «ζόρια» για Γιούβε και Σπόρτινγκ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/2/2023 00:13
Στα βραδινά παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ είχαμε γκολ, θέαμα και ανατροπές με τις Σεβίλλη και Μονακό να είναι οι κερδισμένες της βραδιάς.

Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν εντυπωσιακοί και επικράτησαν με 3-0 της Αϊντχόφεν και έτσι βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Από την άλλη η Μονακό σε ένα από τα εντυπωσιακότερα σημερινά παιχνίδια έκανε μία σπουδαία ανατροπή (3-2) στο Λεβερκούζεν απέναντι στη Μπάγερ και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Αυτές που τα βρήκαν «σκούρα» όμως ήταν η Γιουβέντους και η Σπόρτινγκ. Οι «μπιανκονέρι» δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της Ναντ στο Τορίνο και με το 1-1 άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη Γαλλία. Οι Πορτογάλοι μπορεί να μην απειλήθηκαν ουσιαστικά από τους Δανούς αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μόλις στο τέλος ισοφάρισαν και απέκτησαν περισσότερες ελπίδες πρόκρισης.

Γιουβέντους-Ναντ 1-1

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 13' ο Ντι Μαρία βρήκε με ωραία μπαλιά τον Κιέζα μέσα στην περιοχή, αυτός την έσπασε για τον Βλάχοβιτς που δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να έχουν τον έλεγχο αλλά με τη συμπλήρωση μίας ώρας οι φιλοξενούμενοι έφυγαν υπέροχα στην αντεπίθεση και ο Μπλας ήταν ο τελικός αποδέκτης φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και έπειτα οι «μπιανκονέρι» πίεσαν, ζήτησαν ένα πέναλτι στο τέλος αλλά δεν έφτασαν σε δεύτερο γκολ.



Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μονακό 2-3

Μία τρομερή γκάφα του Χραντέτσκι στο 9' έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μονακό η οποία στη συνέχεια είχε και άλλη σημαντική ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης όμως οι γηπεδούχοι με πολύ ωραία ενέργεια του Ντιαμπί έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Η ατομική ποιότητα των διαφορών ήταν αυτή που έφερε την ανατροπή στο παιχνίδι καθώς στο 59' ο Βιρτζ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Μονεγάσκοι όμως δεν το έβαλαν κάτω στο 74' ισοφάρισαν με τον Ντιατά και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πήραν τη νίκη χάρη σε ένα τρομερό σουτ του Ντισασί.



Σεβίλλη-Αϊντχόφεν 3-0

Η Σεβίλλη μπορεί στη Λα Λίγκα να μην τα πηγαίνει καλά αλλά το Γιουρόπα Λιγκ είναι η διοργάνωση της. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αϊντόφεν, προηγήθηκε με τον Εν Νεσίρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και με το ξεκίνημα της επανάληψης διπλασίασε τα τέρματα της με ένα εξαιρετικό γκολ του Οκάμπος. Μάλιστα στο 55' ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος με υπέροχη ασίστ βρήκε τον Γκούντελι μέσα στην περιοχή ο οποίος με δυνατό σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.



Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μίντιλαντ 1-1

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, η Σπόρτιγνκ είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες απέναντι σε μία Μίντιλαντ η οποία αμυνόταν σθεναρά. Οι Δανοί μάλιστα στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που απείλησαν στο παιχνίδι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με ένα πολύ ωραίο σουτ του Ασούρ έπειτα από λάθος διώξιμο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση και τελικά τη βρήκαν με μία κοντινή κεφαλιά του Κοάτες στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες