1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Εμβιλά για το μέλλον του: «Θέλω μία πρόκληση,  είμαι ελεύθερος και αυτό μπορεί να μου ανοίξει περισσότερες πόρτες»

Εμβιλά για το μέλλον του: «Θέλω μία πρόκληση, είμαι ελεύθερος και αυτό μπορεί να μου ανοίξει περισσότερες πόρτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2023 18:12
Ο Γιαν Εμβιλά σε συνέντευξη του δήλωσε πως θέλει μια πρόκληση στην καριέρα του, τόνισε πως έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες του Κόλπου και πρόσθεσε πως είναι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό εκπνέει στα τέλη του Ιουνίου και ο ίδιος άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του. Σε συνέντευξη του στο Goal, ο 32χρονος Γάλλος μέσος δήλωσε πως είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ότι θέλει μια πρόκληση, ενώ αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από ομάδες του Κόλπου.Μεταξύ άλλων είπε στο Goal όσον αφορά το επόμενο βήμα στην καριέρα του:

«Το επόμενο βήμα είναι να ξεκουραστώ γιατί έδωσα πολλά, συχνά με διαλείμματα δύο έως τριών εβδομάδων, και έπαιξα 140 παιχνίδια σε τρεις σεζόν. Και αν δούμε τα 140 παιχνίδια, είναι περίπου 120 στα οποία ήμουν βασικός. Σε όλους τους συλλόγους που έχω πάει, όταν μιλάμε για τον αριθμό των αγώνων, μιλάμε για τα παιχνίδια όπου έπαιξα 90 λεπτά. Σήμερα, θέλω μια πρόκληση, αυτό με τραβάει και είμαι έτοιμος να δώσω πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστεί ο κόσμος. Όταν φτάνω σε ένα κλαμπ, δίνω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο. Σίγουρα δεν ήμουν πάντα καλός, αλλά ποτέ δεν απάτησα», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Είμαι ελεύθερος και νομίζω ότι αυτό μπορεί να μου ανοίξει περισσότερες πόρτες. Είναι η ευκαιρία που έχω. Όλα μου έρχονται στο μυαλό και μπορώ να τα συζητήσω. Όμως δεν είμαι ακόμα 24 και δεν λέω στον εαυτό μου ότι θα παίζω μόνο στην Ευρώπη. Είμαι 32 πραγματικά ακούω τους πάντες και όποιον θα είναι ο πιο ειλικρινής μαζί μου… Με πλησιάζουν ορισμένα κλαμπ του Κόλπου, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Είπα ότι ήθελα μια πρόκληση, αλλά σε αυτές τις χώρες υπάρχουν και κάποιες, το βλέπουμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή άλλους παίκτες όπως ο Ταλίσκα ή ο Αμπουμπακάρ. Είμαι ανοιχτός και προσεκτικός σε κάθε πρόταση».

Πλην της συνέντευξης του στο Goal, ο Εμβιλά, που βρίσκεται σε διακοπές στις Σεϋχέλλες, ανάρτησε μήνυμα στο Instagram αναφερόμενος στα ελληνικά Μέσαγια τα όσα ακούγονται σχετικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Διαβάζω όλες τις φήμες στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και αναρωτιέμαι πώς μπορεί ο κόσμος να είναι τόσο ευφάνταστος…», αναρτώντας και εικονίδιο κλόουν.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες