1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Πογιέτ: «Οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες, δεν κρατάω πολλά από αυτό το παιχνίδι»

Πογιέτ: «Οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες, δεν κρατάω πολλά από αυτό το παιχνίδι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2023 00:30
Ο Γκουστάβο Πογιέτ εξήγησε το λόγο που κατέβασε βασική ομάδα στο φιλικό με την Νέα Ζηλανδία, δήλωσε δυσαρεστημένος με τις συνθήκες που έγινε η αναμέτρηση ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις του για τα ματς με Γαλλία και τα μπαράζ του Μαρτίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δεν έκρυψε το παράπονο του για τη διεξαγωγή του φιλικού με την Νέα Ζηλανδία στην Ριζούπολη με άδειες κερκίδες.

Υπενθυμίζεται ότι η επιλογή του γηπέδου «Γ. Καμάρας» έγινε για να μην υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου στην «OPAP Arena» πριν το παιχνίδι με την Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Euro. Ωστόσο ο αγώνας διεξήχθη με πολύ λίγους φιλάθλους εξαιτίας περιορισμών στις προδιαγραφές διεξαγωγής διεθνών αγώνων.Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον κακό αγωνιστικό χώρο δεν πέρασαν ασχολίαστα από τον Ουρουγουανό τεχνικό ο οποίος δήλωσε πως δεν μπορούν να ληφθούν συμπεράσματα για την εικ΄νοα της ομάδας.

Όλα όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας στην Nova μετά τη φιλική νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας:

Για το ότι κατέβασε βασικούς πλην του Κωνσταντέλια και δεν προχώρησε σε δοκιμές: «Η ιδέα ήταν να προσπαθήσουμε να πάμε ξανά την ταυτότητα μας μετά το ματς με την Ολλανδία και να δώσουμε μια σωστή ευκαιρία στον Κωνσταντέλια να παίξει με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Δύσκολες καταστάσεις, γήπεδο χωρίς φιλάθλους. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι σκόραρε, μας βοήθησε. Είναι μέρος της ομάδας, κερδίσαμε. Είδαμε και τις 50 συμμετοχές του Τζαβέλλα, πολύ σημαντικό».

Για το ότι δεν φαίνεται να έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα στο φιλικό: «Είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα λόγω των συνθηκών. Η κατάσταση του αγωνιστικού, η ατμόσφαιρα. Δεν είναι δίκαιο για τους παίκτες γιατί ξέρουμε τη σχέση που έχουν φτιάξει με τον κόσμο. Όπως είπα οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες. Δεν κρατάω πολλά από αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός πως ο Αλεξανδρόπουλος δε θέλησε να παίξει ώστε να μπει ο Τζαβέλλας και να φτάσει τις 50 συμμετοχές: «Αυτό το γκρουπ είναι κορυφαίο. Όταν έχεις τέτοιο γκρουπ σημαίνει ότι μπορείς να κερδίσεις και αγώνες».

Για την ευχή του για τα ματς του Μαρτίου: «Η ευχή μου είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Τρίτη, μετά να δούμε τον αντίπαλο για τον Μάρτιο. Κάτι καλό γίνεται, υπάρχει καλό συναίσθημα. Αυτό το συναίσθημα θέλουμε να το μεταφέρουμε τον Μάρτιο. Θα είναι τρεις δύσκολοι μήνες αλλά θα πάμε όπως πρέπει».

Για τα σχέδια του για το ματς με την Γαλλία: «Θα παρατάξω τη δυνατότερη ομάδα. Θέλω να είμαστε έξυπνοι. Έχουμε μερικούς παίκτες με μικροπροβλήματα, μερικούς τιμωρημένους και κάποιους που κινδυνεύουν να συμπληρώσουν κάρτες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα. Να βρούμε τρόπο να ανταγωνιστούμε και να πάρουμε τη νίκη που να μας δώσει αυτοπεποίθηση».

Για το αν προτιμάει για πρώτο αντίπαλο το Καζακστάν ή το Λουξεμβούργο: «Προτιμώ να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι (σ.σ. σε περίπτωση πρόκρισης) στην έδρα μας».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες