4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Απάντησε στη Θύρα 13 ο Super 3 - «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για τελικό στη Λεωφόρο»

Απάντησε στη Θύρα 13 ο Super 3 - «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για τελικό στη Λεωφόρο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/4/2024 23:47
Ο Super 3 με ανακοίνωση του φρόντισε να απαντήσει στη Θύρα 13 τονίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί στη Λεωφόρο.

Η έδρα του τελικού για μία ακόμη χρονιά αποτελεί μείζον ζήτημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς για την ώρα το επικρατέστερο σενάριο είναι να πραγματοποιηθεί στον Βόλο χωρίς την παρουσία κόσμου.

Αυτό είναι κάτι βέβαια που δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Έτσι η «Θύρα 13» με ανακοίνωση της πρότεινε ο τελικός του Κυπέλλου να λάβει χώρο στο «Χαριλάου» προκειμένου να υπάρξει παρουσία κόσμου.Οι οργανωμένοι του Άρη δεν άφησαν αναπάντητη αυτή την πρόταση και με δική τους ανακοίνωση επισήμαναν πως δεν έχουν κανέναν θέμα να κατέβουν στη Λεωφόρο για το παιχνίδι αρκεί να υπάρχει κόσμος.

«Με βάση την ανακοίνωση της 13 για τον τελικό κυπέλλου και έχοντας καλή οπαδική διάθεση και πραγματικά χωρίς ίχνος ειρωνείας, μιας και τέθηκαν ζητήματα αναξιοπιστίας των θεσμών στο πως μπορεί πραγματοποιηθεί ένας τελικός ορισμένος από την πολιτεία θα τοποθετηθούμε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Καταρχήν από την μεριά μας, και σαν οπαδοί και σαν σύλλογος, αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Πρέπει να είμαστε το μόνο σωματείο που έπαιξε 2 τελικούς σε φυσικές έδρες αντιπάλων (2003 τούμπα , 2010 ΟΑΚΑ) δεν «ψιθυρίσαμε» οπαδικά ,ούτε «κλαψουρίσαμε» ούτε μια στιγμή. Θεωρήσαμε αυτονόητο να ακολουθήσουμε σε οποιοδήποτε μέρος και να υπερασπιστούμε την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της.

Φτάσαμε σε σημείο να τιμωρούν τον ΑΡΗ γηπεδούχο και να πηγαίνουμε σαν γηπεδούχοι να παίξουμε με τον γαύρο στην Μυτιλήνη και όπου αλλού χρειάστηκε μακριά από την έδρα μας, ακολουθήσαμε πίστα την ομάδα μας. Όποτε λοιπόν σε καμία περίπτωση και σαν σύλλογος και σαν οπαδοί δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.

Με βάση την ανακοίνωση της 13 για τον τελικό κυπέλλου και έχοντας καλή οπαδική διάθεση και πραγματικά χωρίς ίχνος ειρωνείας, μιας και τέθηκαν ζητήματα αναξιοπιστίας των θεσμών στο πως μπορεί πραγματοποιηθεί ένας τελικός ορισμένος από την πολιτεία θα
τοποθετηθούμε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Καταρχήν από την μεριά μας, και σαν οπαδοί και σαν σύλλογος, αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Πρέπει να είμαστε το μόνο σωματείο που έπαιξε 2 τελικούς σε φυσικές έδρες αντιπάλων (2003 τούμπα , 2010 ΟΑΚΑ) δεν «ψιθυρίσαμε» οπαδικά ούτε «κλαψουρίσαμε» ούτε μια στιγμή. Θεωρήσαμε αυτονόητο να ακολουθήσουμε σε οποιοδήποτε μέρος και να υπερασπιστούμε την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της. Φτάσαμε σε σημείο να τιμωρούν τον ΑΡΗ γηπεδούχο και να πηγαίνουμε σαν γηπεδούχοι να παίξουμε με τον γαύρο στην Μυτιλήνη και όπου αλλού χρειάστηκε μακριά από την έδρα μας, ακολουθήσαμε πίστα την ομάδα μας. Όποτε λοιπόν σε καμία περίπτωση και σαν σύλλογος και σαν οπαδοί δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν.

Συμβουλέψτε λοιπόν τον πρόεδρο της ομάδας σας εάν πραγματικά θέλετε με κόσμο να ανακαλέσει την συγκεκριμένη- για εμάς χαζή δικαιολογία- και να γίνει το αδύνατο δυνατό για όσο περισσότερα εισιτήρια και το ξανά λέμε δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να κατέβουμε Λεωφόρο με 8000 κόσμο.

8000 θα τραγουδάνε στις κερκίδες και πολλοί περισσότεροι από τον ουρανό, το μόνο άγχος μας είναι να σηκωθεί ψηλά στον ουρανό το κύπελλο και να ανοίξουν τα αδέρφια μας από εκεί ψηλά τα χέρια τους να το αγγίξουν.

Μέχρι στιγμής αυτά, εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3»
.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες