1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Bet Academy

Συστήματα στον ΟΠΑΠ

Συστήματα στον ΟΠΑΠ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να παίξει κάποιος ένα στοίχημα. Από τα μονά, τις δυάδες ή και όσες περισσότερες επιλογές διαλέξει για το δελτίο του.

Πολλοί είναι αυτοί όμως που επιλέγουν να παίξουν ένα δελτίο με σύστημα. Υπάρχουν πολλά και διάφορα είδη συστημάτων. Το ζητούμενο είναι ότι με αυτή την επιλογή μπορεί κανείς να έχει και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, έχοντας πάντα όμως μικρότερο κέρδος.

Το κόστος της στήλης στον ΟΠΑΠ

Αυτό που πρέπει να τονισθεί πρώτα είναι ποια είναι η ελάχιστη τιμή κάθε στήλης που μπορεί να επιλεγεί στον ΟΠΑΠ. Αυτή λοιπόν είναι τα 0,25€ και ανάλογα με το πόσες στήλες έχει το σύστημα που θα επιλέξουμε πολλαπλασιάζουμε με το εν λόγω ποσό. Για παράδειγμα αν επιλέξουμε ένα σύστημα με 11 στήλες τότε το συνολικό ποσό του δελτίου θα είναι 11x0,25= 2,75€, από τη στιγμή βέβαια που δεν θα διαλέξουμε κάποιον πολλαπλασιαστή.Στόχος βέβαια σε ένα δελτίο με σύστημα είναι η επιστροφή όλου του ποσού ή έστω ένα μέρος των χρημάτων μας σε περίπτωση που πληρωθεί το ελάχιστο κέρδος του. Για να προτιμήσει κάποιος να επιλέξει ένα στοίχημα με σύστημα καλό είναι οι επιλογές στις αποδόσεις των παιχνιδιών να είναι όλες πάνω από 2.00

Τα πιο γνωστά συστήματα

Σύστημα 2-3:Το πιο απλό αλλά και διαδεδομένο σύστημα. Προκύπτουν συνολικά 4 στήλες ( τρεις δυάδες,μία τριάδα), ζητούμενο η σωστή επιλογή έστω δύο παιχνιδιών. Ελάχιστο κόστος ΟΠΑΠ: 1€

Σύστημα 2-3-4: Μοιάζει αρκετά με την παραπάνω επιλογή,έχοντας βέβαια 7 στήλες παραπάνω (6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα). Αν επαληθευτούν δύο μόνο παιχνίδια, επιστρέφεται ένα μέρος του πονταρίσματος. Για να επιστραφεί ολόκληρο το ποντάρισμα στην περίπτωση της μικρότερης δυνατής επαλήθευσης, θα πρέπει οι αποδόσεις να κυμαίνονται πάνω από το 2.7 Ελάχιστο κόστος ΟΠΑΠ: 1,75

Σύστημα 1-2-3: Επιλέγεται κυρίως από παίκτες που διαλέγουν αρκετά υψηλές αποδόσεις (π.χ. ανατροπή ή ακριβή σκορ). 7 στήλες ( 3 μονά, 3 δυάδες, 1 τριάδα). Οι υψηλές αποδόσεις προσφέρουν στον παίκτη κάποιο κέρδος ακόμα και αν επαληθευτεί μόνο ένα παιχνίδι. Ελάχιστο κόστος ΟΠΑΠ: 1,75€.

Σύστημα 3-4-5: Η πιο συνηθισμένη επιλογή ανάμεσα στους παίκτες. 16 στήλες (10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα) που προσφέρουν επιλογές από διάφορες αποδόσεις. Καλή επιλογή καθώς ακόμα και με μία τριάδα μπορείς να βγάλεις ένα μικρό κέρδος. Ελάχιστο κόστος ΟΠΑΠ: 4€.

Σύστημα 4-5-6: Παρόμοιο με το 3-4-5, μπορεί να φέρει όμως αρκετά μεγαλύτερο κέρδος. 22 στήλες (15 τετράδες, 6 πεντάδες, 1 εξάδα), αν οι αποδόσεις είναι πάνω από 2.50-2.60 ακόμα και η 4αδα φέρνει ένα διπλασιασμό στο αρχικό ποντάρισμα του παίκτη. Ελάχιστο κόστος ΟΠΑΠ: 5,5€.

Σύστημα 5-6-7: Ένα σύστημα στο οποίο ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αρκετά παιχνίδια. 29 στήλες (21 πεντάδες, 7 εξάδες, 1 επτάδα), ελάχιστο ζητούμενο η επαλήθευση πέντε παιχνιδιών οπότε αν οι αποδόσεις είναι καλές ακόμα και αν επαληθευτούν πέντε παιχνίδια το κέρδος θα είναι σημαντικό. Ελάχιστο κόστος ΟΠΑΠ: 7,25€.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες