8

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Bet Academy

Ρουλέτα: Συμβουλές και τακτικές

Ρουλέτα: Συμβουλές και τακτικές

Συντάκτης: Agones team
Agones team
Στη ρουλέτα παίζει σημαντικό ρόλο ο παράγοντας τύχη και όποια τακτική και να ακολουθήσετε το κέρδος δεν είναι σίγουρο. Το agones.gr σας προσφέρει ορισμένες συμβουλές, τακτικές και tips που θα σας φέρει πιο κοντά στο... ταμείο.

* Αρχικά, πρέπει να ξέρετε τους κανόνες του παιχνιδιού πριν ξεκινήσετε να παίζετε και τι είναι η κάθε παραλλαγή της ρουλέτας.

* Στη συνέχεια καλό είναι να παίξετε δωρεάν ρουλέτα για να πάρετε μια ιδέα πριν ποντάρετε τα αληθινά σας χρήματα. Στη δωρεάν ρουλέτα χρησιμοποιείτε εικονικές μάρκες ή εικονικά λεφτά.* Όταν έρθει η ώρα να μπείτε στο παιχνίδι με αληθινά χρήματα, τότε καλύτερα να τσεκάρετε τον τροχό και να αφήσετε μερικές περιστροφές προκειμένου να διαπιστώσετε προς τα που τείνει η μπίλια. Για παράδειγμα αν έρχονται ζυγοί ή μονοί αριθμοί ή κάποιο συγκεκριμένο χρώμα.

* Η καλύτερη ρουλέτα για να παίξετε είναι η ευρωπαϊκή λόγω της γκανιότας που έχει, περίπου 2,7%, και το κέρδος είναι πιο εφικτό σε σχέση για παράδειγμα με την αμερικάνικη ρουλέτα.

* Προτιμήστε παιχνίδια ρουλέτας με ζωντανό κρουπιέρη όπου χρησιμοποιείται ένας πραγματικός τροχός ρουλέτας.

* Για να φτάσετε κοντά στο κέρδος είναι προτιμότερο να μην ποντάρετε σε ένα μεμονωμένο νούμερο, αλλά για παράδειγμα σε χρώμα (μαύρο-κόκκινο), Μονά/Ζυγά, Υψηλά/Μικρά νούμερα, Δωδεκάδες ή κάθετες στήλες. Το κέρδος είναι μικρότερο, αλλά ευκολότερο και πιθανότερο.

* Ο παίκτης είναι καλό να έχει κάνει μια διαχείριση του μπάτζετ του πριν κάτσει στο τραπέζι και ποντάρει. Δηλαδή να γνωρίζετε για παράδειγμα πως θα παίξετε 100 ευρώ.

* Καθίστε σε ένα τραπέζι με όριο στοιχηματισμού που ταιριάζει στο μπάτζετ σας, ώστε να παίξετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με χαμηλά όρια.

* Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να καθορίσετε μάξιμουμ κέρδος και υπολογισμό ώρας. Για παράδειγμα να θέσετε ως όριο στα 50 ευρώ κέρδος να αποχωρήσετε από το τραπέζι ή έπειτα από μια ώρα παιχνιδιού να φύγετε είτε κερδίζετε, είτε χάνετε.

* Μην καταναλώνετε αλκοόλ όταν παίζετε.

* Μια τακτική για κέρδος είναι να δείτε τα νούμερα που έχουν βγει προηγουμένως στο τραπέζι που θα κάτσετε. Αν πχ. έχει βγει αρκετές φορές αριθμός χρώματος μαύρου, τότε μια επιλογή θα ήταν το κόκκινο.

* Μια ακόμα τακτική είναι ο συνδυασμός εξωτερικών στοιχημάτων με εσωτερικά σε αναλογία 60–40 . Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν βρεθείτε σε πολύ κακή ημέρα, τα εξωτερικά στοιχήματα θα είναι αυτά που θα σας κάνουν να κρατήσετε περισσότερη ώρα το κεφάλαιο σας.

* Μια ωραία στρατηγική είναι το σύστημα Martingale που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα και ένα από τα απλούστερα. Ο παίκτης ποντάρει μόνο στο μαύρο ή το κόκκινο και διπλασιάζει το στοίχημά του κάθε φορά που χάνει.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες