Η ευκαιρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
🍒ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Η FONBET🍒👇
520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Τρομερή εμφάνιση και τεράστια νίκη ψυχολογίας ήταν το 3-2 στην υποδοχή της Ρόμα σε αναμέτρηση όπου η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Το πρώτο ανήκε στου Ιταλούς που έφεραν νέο κύμα απογοήτευσης στο Ολντ Τράφορντ με δύο γκολ σε έξι λεπτά (11’, 17’ με πέναλτι). Στο δεύτερο η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε ολοκληρωτικά χωρίς ίχνος υπερβολής καθώς τα XGoals ήταν 2.46 – 0.00! Δεν επέτρεψε ούτε μία φάση στην εστία της, είχε 10 δικές της και πέτυχε την σπουδαία ανατροπή με τον Φερνάντες στο 58’ από τα 11 μέτρα και τον Κούνια που σκόραρε στο 83’ και στο 86’. Ξαναμπήκε με αξιώσεις στην διεκδίκηση μια θέσης στην οκτάδα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, από την οποία απέχει τρείς βαθμούς.
Οι απογοητεύσεις στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν γίνει συνήθεια πλέον. Εναντίον της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ είχε σφυγμό στο πρώτο ημίχρονο, ανησύχησε μάλιστα σοβαρά τους γηπεδούχους στο πεντάλεπτο 30’-35’ με δύο σημαντικές ευκαιρίες ενώ της ακυρώθηκε γκολ του Κούνια. Όμως το γρήγορο γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο μέρος (50’), η αποβολή του Μαρτίνες για ανόητο πέναλτι και το δεύτερο γκολ στο 64’ έφεραν την κατάρρευση. Σε θέση άμυνας από και έπειτα, με τα αναμενόμενα γκολ (0.08 έναντι 2.39) να λένε όλη την αλήθεια. Υπέρ της η πρόσφατη προϊστορία εναντίον της Άστον Βίλα στο Μάντσεστερ με πέντε συνεχόμενες νίκες.
Αγωνιστικά Νέα: Νέο πρόβλημα η απουσία του ενίοτε βασικού αμυντικού χαφ Μαλεμπά (4/0). Ποινή τιμωρίας εκτίει ο βασικός στόπερ Μαρτίνες (8/0). Παραμένουν εκτός ο εφεδρικός επιθετικός Σέσκο (4/1) ο έμπειρος αριστερός μπακ Σο (5/0) και ο μέσος Ουγκάρτε (-). Αμφίβολοι είναι ο ενίοτε βασικός επιθετικός Ράσφορντ (6), ο συνήθως αναπληρωματικός μπακ χαφ Ντοργκού (5/0), και ο βασικός στόπερ Μαγκουάιρ (9/0)
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα από την οποία ηττήθηκε με 3-0. Είχε λίγες καλές στιγμές και ένα δοκάρι με τον Γκορέτσκα (70’), αμυντικά προσπάθησε να περιορίσει τους Καταλανούς το κατάφερε μόνο στο πρώτο μέρος όπου ήταν ανταγωνιστική σε όλου τους τομείς παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε στο 7’. Στο δεύτερο όμως δεν άντεξε την πολιορκία (11-4 οι τελικές, 1.21-0.30 τα XGoals) και μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα άλλες δύο φορές (52’, 64’). Παρά την ήττα, παραμένει εντός οκτάδας (6η) στην League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην Πρέμιερ Λιγκ είχε καλύτερη αγωνιστική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Φούλαμ στο Βίλα Παρκ αλλά αυτό δεν έφτασε για να κατακτήσει τους τρείς βαθμούς, περιορίστηκε τελικά στην ισοπαλία (1-1). Έχασε πέναλτι στο 16’ με τον ΜακΓκιν, συνέχιζε να δημιουργεί φάσεις και βρήκε το γκολ στο 39’ με τον Τζάκσον. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, ισορρόπησαν το ματς, είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες αλλά το γκολ της ισοφάρισης το πέτυχαν από την λανθασμένη εκτίμηση του Σουζούκι που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα. Συνολικά η ομάδα του Έμερι μειονέκτησε στα αναμενόμενα γκολ (1.83 έναντι 2.24), δίκαιο κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα. Μετά από το Χ εναντίον των «κότατζερς» βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης με έως τώρα απολογισμό 3-3-3. Εκτός έδρας έρχεται από τρία συνεχή No Goal.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος καθώς συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες ο βασικός δεξιός μπακ Κας (8/0). Θα απουσιάσουν ακόμη ο αριστερός μπακ Ρουγκέρι (4/0) και ο επιβλητικός αμυντικός χαφ Ονάνα (-). Αμφίβολος με τις πιθανότητες υπέρ του ο βασικός αριστερός μπακ Γουάν Μπισάκα (6/0).
Εκτίμηση
Έδειξε πως έχει σφυγμό μετά την απίστευτη ανατροπή εναντίον της Ρόμα η Γιουνάιτεντ και τώρα της δίνεται η ευκαιρία με το υψηλό ηθικό που την διακατέχει την (απαραίτητη) νίκη. Με παίκτες κουρασμένους από τα απαιτητικά ματς η Άστον Βίλα, έχει σε βάρος της και το παρελθόν καθώς σε 31 επισκέψεις στο Ολντ Τράφορντ έχει ρεκόρ 2-5-24!
X2