1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: «Πράσινη» επικράτηση αλλά «ανοιχτή» η πρόκριση (video)

Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: «Πράσινη» επικράτηση αλλά «ανοιχτή» η πρόκριση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/12/2021 20:54
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το Βόλο στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει σύντομα η ΕΠΟ.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με γκολ του Μακέντα στο 25', ενώ στο 51' ο Αλεξανδρόπουλος τους έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε πέντε λεπτά αργότερα από τον Φερνάντες ο οποίος σημείωσε ένα τέρμα που ενδεχομένως να φανεί σημαντικό, καθώς στο Κύπελλο Ελλάδας ισχύει ακόμα ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τη σέντρα του ματς, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τον δρομέα Κώστα Γκελαούζο ο οποίος αναδείχθηκε πριν λίγο καιρό νικητής στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ανώτεροι οι «πράσινοι», προβάδισμα με Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι, σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν τον έλεγχο και παρά το γεγονός ότι δεν έφτιαξαν πολλές φάσεις, πήγαν δίκαια προηγούμενοι (1-0) στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην πρώτη τους πραγματικά καλή στιγμή πάντως ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25' με τον Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ κοντρόλαρε ωραία και πλάσαρε εύστοχα από τη μικρή περιοχή έπειτα από γύρισμα του Παλάσιος ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος, όπως και ο Αϊτόρ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαλαν κάποια ιδιαίτερη αντίδραση. Μάλιστα κινδύνευσαν σε ακόμα δύο περιπτώσεις, με τους γηπεδούχους να είναι άστοχοι. Το πιο αρνητικό στοιχείο του παιχνιδιού της ομάδας του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ήταν το γεγονός ότι παρουσιάστηκε ακίνδυνη και δεν ανησύχησε ούτε μία φορά τον Σωκράτη Διούδη στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ένα γκολ για κάθε ομάδα κι όλα «ανοιχτά«

Έξι λεπτά μετά τη σέντρα της επανάληψης ο Παναθηναϊκός βρήκε και δεύτερο τέρμα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και ο Αλεξανδρόπουλος έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και πλάσαρε ωραία τον Κότνικ για το 2-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η άμυνα των «πράσινων» πιάστηκε στον ύπνο και ο Φαν Φέερτ πάτησε μέσα στην περιοχή στον Φερνάντες και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα και να νικήσει τον Διούδη για το 2-1.

Οι καλές στιγμές έλειψαν στη συνέχεια, με τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει σε τρίτο γκολ στο 81'. Ο Βιτάλ εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ αλλά ο Κότνικ εκτινάχθηκε στη γωνία του κι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου και οι «πράσινοι» νίκησαν 2-1 παίρνοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (90' Μπουζούκης), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (69' Ρούμπεν Πέρεθ), Παλάσιος (78' Βιτάλ), Αϊτόρ (78' Χατζηγιοβάνης), Μακέντα

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ, Γκιουλέν, Φεράρι, Πουρίτα (46' Ροζάριο), Ρινέρ, Τσοκάνης, Νίνης (74' Σοάρες), Ρεγκατέν (83' Ορόζ), Μπαρτόλο (46' Φερνάντες), Τερεζίου (63' Βοϊτκόφσκι), Φαν Φέερτ

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες