Σε υψηλές τιμές η Σαν Λουίς
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΪΣ
Στηρίχθηκε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που έκανε την περασμένη αγωνιστική, απέναντι στη Μοντερέι εκτός έδρας και έφτασε δίκαια στη νίκη με σκορ 1-3. Αν και είχε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική και πήρε ένα τεράστιο διπλό, σε μια αρκετά δύσβατη έδρα.
Πήρε επιτέλους μια πολύτιμη ανάσα και ο προπονητής, Ντιέγκο Μεχία, που εδώ και καιρό δεχόταν έντονες κριτικές, αφού η ομάδα του δεν πείθει στο φετινό Απερτούρα. Αυτή μάλιστα, ήταν μόλις η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (1-3-2), ενώ συνεχίζει να έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο για τη μάχη των πλέι-οφ (πρώτη 8άδα).
Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα παιχνίδια της φέτος, συνδυάζονται από πολλά γκολ και γρήγορο ρυθμό. Χαρακτηριστικό πως έχει φέρει 5 Over και 5 G/G στα 6 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει.
Αγωνιστικά Νέα: Μακροχρόνια τα όποια προβλήματα απουσιών για τον προπονητή Μεχία. Τριάδα αναμένουμε στην επίθεση, τους Ντουάρτε, Γιορέντε και Ροντρίγκες.
ΤΣΙΒΑΣ ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, στο «Εστάδιο Χιδάλγο» την περασμένη αγωνιστική, όπου την υποδέχθηκε η Πατσούκα. Παρότι βρέθηκε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή της και δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό, γνωρίζοντας την ισοφάριση στο 79ο λεπτό, από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροντόν.
Παραμένει καλό το κλίμα στα αποδυτήρια του κόουτς Μιλίτο, αφού η ομάδα του συνεχίζει με μόλις μία ήττα στο φετινό Απερτούρα (3-2-1). Σημαντικό πως πρόκειται για ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας στα παιχνίδια της, ενώ παράλληλα, δίνει βαρύτητα στην αμυντική της λειτουργία.
Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά τα όποια προβλήματα απουσιών για τον Αργεντινό προπονητή. Οι Αλβαράδο και Μαρίν αναμένονται στην κορυφή της επίθεσης, σε σχήμα 3-1-4-2.
Niko Lama
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Με ανεβασμένη ψυχολογία η Ατλέτικο Σαν Λουίς, ερχόμενη από την πρώτη της νίκη στο φετινό Απερτούρα. Τώρα επιστρέφει στην έδρα της και έχοντας ανάγκη για βαθμούς, περιμένω να δυσκολέψει το έργο της πιο ποιοτικής, Τσίβας. Θεωρώ πως θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων. Πάω στο 1Χ με διπλή ευκαιρία.