18

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Νίκη τετράδας για Παναθηναϊκό (video)

Super League Interwetten: Νίκη τετράδας για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2021 21:28
Ο Παναθηναϊκός άντεξε το.... ξύλο του ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε νίκη με το «καθαρό» 2-0 στην Λεωφόρο και προσπέρασε τον αντίπαλο του στην 4η θέση, έχοντας και ματς λιγότερο. Μαουρίτσιο (54’) και Σάντσες (69’) τα γκολ για τους «πράσινους» σε ένα ματς που ο Τζήλος «χάρισε» δύο αποβολές σε παίκτες των φιλοξενούμενων.

Σπουδαία νίκη στη μάχη για την Ευρώπη πήρε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 2-0 του... κακού του δαίμονα ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο. Σ’ ένα ματς με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ειδικά από την πλευρά των φιλοξενούμενων, οι «πράσινοι» βγήκαν αλώβητοι και με δύο γκολ στην επανάληψη (54’ Μαουρίτσιο, 69’ Σάντσες) «καθάρισαν» το παιχνίδι, μην αντιμετωπίζοντας κανένα πρόβλημα από τους Γιαννιώτες, που είχαν μονάχα μια ευκαιρία με δοκάρι από απευθείας φάουλ.Παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες και με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα στο πρώτο μέρος, με τον Τζήλο να χάνει τον πειθαρχικό έλεγχο, «χαρίζοντας» δεύτερη κίτρινη στον Σάλιακα στο 24’, ενώ δεν τιμώρησε με κάρτες κάποια σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όντας καλά στημένος στο παιχνίδι, «εγκλώβισε» τον Παναθηναϊκό και στο 43’ είχε τη μοναδική μεγάλη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σάλιακα να σημαδεύει το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό με δυνατά μαρκαρίσματα αλλά ο Παναθηναϊκός ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς με την πρώτη του ευκαιρία. Στο 54’ ο Βιγιαφάνες έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα για τον Χουάνκαρ, αυτός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαουρίτσιο με… σεντερφορίσια κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Μετά το γκολ οι «πράσινοι» διατήρησαν τον έλεγχο, είχαν 1-2 καλές στιγμές με Χουάνκαρ και Μαουρίτσιο και στο 69’ «κλείδωσαν» τη νίκη βρίσκοντας γκολ από στατική φάση. Ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Σάντσες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Η αναμέτρηση συνέχισε να έχει πολύ μεγάλη ένταση, με τον Περέα να γλιτώνει δεύτερη κίτρινη στο 75’ για σπρώξιμο στον Βέλεθ και τον Μεταξά να τον αντικαθιστά στο επόμενο λεπτό με τον Μορέιρα.

Στο 85’ ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία και για τρίτο γκολ, όμως ο Σάντσες δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να πιάσει καλά την κεφαλιά προ του Λοντίγκιν. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρία στο δεύτερο μέρος και το τελικό 2-0 επέτρεψε στους «πράσινους» να περάσουν στην 4η θέση με +1 από τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (90’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (67’ Μακέντα), Παλάσιος (80’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (67’ Βιτάλ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ (86’ Λιάσος), Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (73’ Μπρένερ), Μιλιντσεάνου (86’ Λώλης), Περέα (76’ Μορέιρα).

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες