3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Super League Interwetten: Νίκη τετράδας για Παναθηναϊκό, 2-0 τον Άρη (video)

Super League Interwetten: Νίκη τετράδας για Παναθηναϊκό, 2-0 τον Άρη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2022 23:26
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον κακό Άρη στην Λεωφόρο και έκανε ιδανικό ποδαρικό στο 2022, ανοίγοντας στο +5 τη ψαλίδα από την 7η θέση εκεί όπου βρίσκονται οι «κίτρινοι». Παλάσιος (14’) και Άιτορ (83’) τα γκολ των «πρασίνων», από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα.

Σ’ ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την τετράδα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε με 2-0 τον Άρη στην Λεωφόρο, ξεφεύγοντας έτσι με +7 από τους «κίτρινους» ενώ έχουν και ματς λιγότερο. Με το τρίποντο, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ανέβηκε στην 4η θέση και στο -2 από τον 3ο ΠΑΟΚ αλλά και στο +1 από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα με ένα ματς λιγότερο.Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Στο 14’, ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αϊτόρ άφησε στον Παλάσιος και αυτός με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα. Πολύ κακή αμυντική αντίδραση από την άμυνα του Άρη, με όλους τους παίκτες στην περιοχή να ήταν… θεατές στη φάση.

Μετά το 1-0, ο Άρης προσπάθησε να κερδίσει μέτρα αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρία, μιας και του στοίχισαν οι απουσίες των παικτών που μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και να κάνουν παιχνίδι. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έβρισκε χώρους δράσης και είχε 1-2 καλές στιγμές με τον Μακέντα για ένα δεύτερο γκολ. Η μεγαλύτερη του ευκαιρία σημειώθηκε στο 37’, με τον Κουέστα να διώχνει τη σέντρα-σουτ του Αϊτόρ και τον Παλάσιος να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και με τον αντίπαλο γκολκίπερ εξουδετερωμένο. Ο Άρης γλίτωσε το 2-0 και στο 40’ «άγγιξε» το 1-1, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Μπεναλουάν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στα δοκάρια με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος χάρη στο αριστερό πλασέ του Αϊτόρ (50’) από το ημικύκλιο. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε τον έλεγχο, δεν κινδύνευσε από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι παρότι ανέβασαν τις γραμμές τους, δεν είχαν να επιδείξουν κάτι αξιόλογο με εξαίρεση ένα επικίνδυνο γύρισμα του Λούμορ. Ο Παναθηναϊκός δεν απειλούνταν αλλά όσο δεν πετυχαίνει ένα δεύτερο γκολ, τα πάντα κρέμονταν από μια κλωστή. Ωστόσο το άγχος έφυγε στο 87’ όταν μετά από γρήγορη μετάβαση, ο Παλάσιος βρήκε εξαιρετικά τον Αϊτόρ, αυτός έκανε το σουτ και επωφελήθηκε από την κόντρα στον Σούντγκρεν, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αν και στα εναπομείναντα λεπτά οι «πράσινοι» είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες, η πρώτη στο 87’ με τρομερό σουτ του Παλάσιος που πέρασε λίγο άουτ και η δεύτερη στο 90’ με τον Κουέστα να λέει «όχι» σε προσπάθεια του Χατζηθεοδωρίδη.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ (86’ Κώτσιρας), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ (86’ Βιτάλ), Αϊτόρ, Παλάσιος (90+2’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (79’ Ιωαννίδης).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν (85’ Σάκιτς), Γκάνεα (53’ Μπερτόγλιο), Μπεναλουάν, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ (85’ Χαΐροβιτς), Ιτούρμπε (62’ λ.τρ. Μάνος), Λούμορ, Λόπεθ.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες