Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

13/12/2025 02:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 5284
Ντιτρόιτ Πίστονς
Ντιτρόιτ Πίστονς
-
Προγραμματισμένος
Ατλάντα Χοκς
Ατλάντα Χοκς

Να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί θέλουν οι Πίστονς


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Πίστονς, οι οποίοι συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 19-5 και διατηρώντας την πρωτιά στην Ανατολή. Η ομάδα του Ντιτρόιτ αντιμετώπισε δυσκολίες στο πρώτο μέρος του αγώνα, το οποίο ολοκλήρωσε μόλις στο +5, χωρίς να μπορεί να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό της. Ωστόσο, στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ και άνοιξε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κάνινγκχαμ, ο οποίος κατέγραψε double-double με 23π. και 12ασ., δείχνοντας ξανά την ηγετική του παρουσία. Double-double σημείωσε και ο Ντούρεν με 16π. και 16ριμπ., ενώ θετική ήταν η συμβολή του Στιούαρτ από τον πάγκο με 19π. σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Αγωνιστικά Νέα: Καμία απουσία δεν είναι γνωστή μέχρι στιγμής.

Επιστροφή στις νίκες για τους Χοκς, που άλωσαν την Ουάσινγκτον με 116-131. Έτσι βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 14-11 και ανέβηκαν στη 9η θέση. Οι Χοκς ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και βρέθηκαν μπροστά με 19 πόντους, όμως η χαλάρωση στην τρίτη περίοδο είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούν επιμέρους 38-27. Στην τέταρτη περίοδο έδειξαν ξανά την απαιτούμενη σοβαρότητα και έφτασαν στο πολύτιμο διπλό. Πρωταγωνιστής ήταν ο Τζέιλεν Τζόνσον, που κατέγραψε triple-double με 30π., 12ριμπ. και 12ασ. Καλή παρουσία είχε και ο Οκόνγκου με 21π. και 9ριμπ., ενώ ο Αλεξάντερ-Γουόκερ τελείωσε το ματς με 17π., 4ριμπ. και 4ασ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο φόργουορντ Πορζίνγκις και ο γκαρντ Τρέι Γιανγκ.
Χρήστος Μπίτσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι Πίστονς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, τόσο στον επιθετικό τομέα όσο και στην άμυνα. Προέρχονται από 3 συνεχόμενες νίκες και θεωρώ ότι έχουν καλή ευκαιρία να επεκτείνουν το σερί τους κόντρα στους Χοκς, οι οποίοι αγωνίζονται χωρίς τον Τρέι Γιανγκ αλλά και τον Πορζίνγκις.