Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Καραγκούνη

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Καραγκούνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2014 14:40
Ο Γιώργος Καραγκούνης αποσύρεται και επίσημα από την ενεργό δράση, καθώς αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στην Εθνική, καθώς ο «Κάρα» θα αναλάβει για τα επόμενα δύο χρόνια πόστο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ακριβής ρόλος του.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, δεν θα ασχολείται με οργανωτικά ζητήματα της ομάδας, αλλά με θέματα του τμήματος που είναι αγωνιστικά.

Ο Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες, ενώ αυτό σημαίνει πως ταυτόχρονα βάζει τέλος στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Σας ενημερώνουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στις Εθνικές Ομάδες.

Ο ακριβής καθορισμός των αρμοδιοτήτων του Γιώργου Καραγκούνη, θα αποφασιστεί μετά τη συνάντηση που θα έχει ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΕΠΟ τις προσεχείς ημέρες σε ειδική εκδήλωση. Για την ημερομηνία, ώρα και τόπο διεξαγωγής της θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.