Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι η Σάλκε, μόνη στην κορυφή η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι η Σάλκε, μόνη στην κορυφή η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2014 18:41
Η Σάλκε ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, καθώς οι «βασιλικοί μπλε» κέρδισαν με 2-1 την Ντόρτμουντ στο Γκελζενκίρχεν και διπλασίασαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα. Μόνη στην κορυφή η Μπάγερν, 2-0 στην έδρα της Κολωνίας.

Με δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση 25 λεπτών, η Σάλκε επικράτησε με 2-1 της Ντόρτμουντ στην έδρα της και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα πριν το παιχνίδι με τη Μάριμπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ματίπ (10’) και Τσούπο-Μοτίνγκ (23’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Σάλκε, με την Ντόρτμουντ να μειώνει στο 26’ με τον Ομπαμπεγιάνγκ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Στην κορυφή η Μπάγερν


Μπουντεσλίγκα: Πήρε το ντέρμπι η Σάλκε, μόνη στην κορυφή η Μπάγερν
Αυτό βέβαια δεν προβληματίζει καθόλου τη Μπάγερν, η οποία κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Κολωνίας και απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή, όντας στο +7 από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Γκέτσε (19’) και Χαλφαρ (66’ αυτ.) τα γκολ για τους Βαυαρούς οι οποίοι βρίσκονται στους 14 βαθμούς και στο +2 από τη δεύτερη Γκλάντμπαχ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Πάντερμπορν εκτός έδρας.

Στην τρίτη θέση με 11 βρίσκεται η Λεβερκούζεν η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ, ενώ η Στουτγκάρδη πήρε την πρώτη της νίκη, καθώς κέρδισε με 1-0 το Ανόβερο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.