Μπέκαμ: «Κανένας δεν αγαπάει την Μπαρτσελόνα περισσότερο απ’ ότι ο Μέσι»
Ο εκ των ιδιοκτητών της Ιντερ Μαϊάμι, ο Σερ Ντέιβιντ Μπέκαμ, αφού πρώτα δήλωσε για τον Μέσι πως «είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου», αποκάλυψε δύο… σημεία που δείχνουν την αγάπη του Αργεντίνου για την Μπαρτσελόνα.
Εύκολη εγγραφή, γρήγορες & δωρεάν αναλήψεις.
Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία, ακόμη και στα 38 του χρόνια, οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος MLS στην ιστορία του συλλόγου.
Με δύο ασίστ στο 3-1 επί των Βανκούβερ Γουάιτκαπς το Σάββατο (6/12), ο Αργεντινός σταρ έφτασε τον εντυπωσιακό αριθμό των 48 τίτλων στην καριέρα του, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι παραμένει… μαγικός στον αγωνιστικό χώρο.
Η στιγμή δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τον Σερ Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι και θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος αποθέωσε τον «Πούλγκα» κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο Μπέκαμ χαρακτήρισε τον Μέσι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, τονίζοντας τη μοναδική του σχέση με την Μπαρτσελόνα και την αγάπη του για το σύλλογο της Καταλονίας.
«Δόξα τω Θεώ που υπέγραψα τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Του είπα ότι θα ήθελα να μείνει στο Μαϊάμι όταν θα αποσυρθεί, αλλά μου απάντησε ότι το μόνο που σκέφτεται είναι να ζήσει κοντά στο Καμπ Νόου. Ουδείς παίκτης αγαπάει την Μπαρτσελόνα περισσότερο από τον Μέσι. Μπορεί να δει κάποιος το λογότυπο της Μπαρτσελόνα στο πόδι του και ακόμα και στο μπουκάλι νερού του», δήλωσε ο Άγγλος θρύλος, ενώ η θερμή αγκαλιά του με τον Αργεντινό έγινε viral και αποτελεί μία από τις πιο δυνατές εικόνες του ποδοσφαίρου το 2025.
🚨David Beckham🗣️: "Thank God I signed the greatest player of all time" pic.twitter.com/vg5AEpXPGG
— Barça Worldwide (@BarcaWorldwide) December 6, 2025