Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Τεράστια ώθηση η νίκη στο Μπέργκαμο»

Βαλβέρδε: «Τεράστια ώθηση η νίκη στο Μπέργκαμο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/1/2026 10:35
Με μια επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, η Αθλέτικ Μπιλμπάο «άλωσε» το Μπέργκαμο επικρατώντας 3-2 της Αταλάντα και σκαρφάλωσε στην 23η θέση της League Phase του Champions League. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά τις πολλές απουσίες, είδε την ομάδα του να αντιδρά υποδειγματικά, προσπερνώντας τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην ψυχολογική σημασία του αποτελέσματος, δηλώνοντας: «Αυτή η νίκη συνιστά μία ώθηση σε μία δύσκολη σεζόν από πολλές απόψεις, με τόσους πολλούς τραυματισμούς που μας έχουν χτυπήσει. Μπαίνοντας στον αγώνα, φαινόταν να έχουμε χάσει ήδη λόγω τεσσάρων απουσιών που είχαμε, όμως από εκεί που ήμασταν πεσμένοι στο καναβάτσο, ανεβήκαμε στα αστέρια».

Αναφερόμενος στην τακτική εικόνα του ματς, πρόσθεσε: «Στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε στην πίεση που μας έβαλε ο αντίπαλος και δεν παίξαμε καλά αλλά στο δεύτερο μέρος, με τον Σανθέτ να μπαίνει στο άλλο γήπεδο και τις άλλες αλλαγές καταφέραμε να παίξουμε καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Κλείνοντας, ο έμπειρος τεχνικός έκανε τον απολογισμό της έως τώρα πορείας: «Δεν έχουμε τους βαθμούς που θα έπρεπε στην La Liga, αλλά στο Champions League είναι κάτι το απίστευτο. Σε αυτή τη διοργάνωση αντιμετωπίσαμε φέτος ομάδες υψηλού επιπέδου, δεχόμενοι συχνά γκολ στο πρώτο μέρος, μεταξύ των οποίων την Άρσεναλ και την Ντόρτμουντ».

Η ομάδα του Agones.gr προτείνει:

🎯Για παίκτες αμιγώς καζινικούς 👉 ΕΓΓΡΑΦΗ
🎁Σχεδόν οκτώ στους δέκα αναγνώστες του Agones.gr την επιλέγουν για εγγραφή
✨Η συγκεκριμένη προσφορά* αναβαθμίστηκε με περισσότερα δώρα*! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
offer image offer image