Μπρινιόλι: «To ματς της ζωής μου ήταν το Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός»
Σε μια εκτενή εξομολόγηση στη «Gazzetta Dello Sport», ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναφέρθηκε στους σταθμούς που σημάδεψαν την καριέρα του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ημέρες του στην Ελλάδα. Ο Ιταλός τερματοφύλακας της ΑΕΚ χαρακτήρισε ως τον «αγώνα της ζωής του» τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, ενώ στάθηκε στην καθοριστική απόκρουση πέναλτι στον Γκεντουζί που άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League.Ο 34χρονος γκολκίπερ, που μετρά συνολικά 18 συμμετοχές με την «Ένωση», δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ιστορικό γκολ που πέτυχε ως παίκτης της Μπενεβέντο κόντρα στη Μίλαν, αλλά και στο άγχος του ξεκινήματός του στη Serie D.
Η αναφορά του Ιταλού γκολκίπερ:
«Ο αγώνας της ζωής μου, ο μόνος από τον οποίο έχω φωτογραφία στην έδρα μου, ήταν ο αγώνας Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός, τον Αύγουστο του 2023. Στο Βελοντρόμ δεν άκουγα τίποτα μέσα από τον θόρυβο των οπαδών, είπα στον εαυτό μου "ας περάσουμε τα πρώτα 10 λεπτά", αντίθετα δέχτηκα γκολ στο δεύτερο λεπτό. Κερδίσαμε στα πέναλτι και απέκρουσα το γκολ του Γκεντουζί», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια στάθηκε στην ΑΕΚ.
«Στο Conference League που βρίσκομαι τώρα με την ΑΕΚ, είμαι αναπληρωματικός του Στρακόσα. Είναι η μοναδική διοργάνωση όπου δεν έχω συμμετοχή. Για το Europa League, επιλέγω το ντεμπούτο μου εναντίον της Βιγιαρεάλ, αν και για να πω την αλήθεια. Αν έχεις ζήσει την Champions League, αφήνει μια μικρή θλίψη».
Μπορείς να διαλέξεις 2 ή περισσότερα:
🎯Με την 👉 εγγραφή σου και χωρίς κατάθεση έχεις δώρο*!✨Ξεκινάς με πριμοδότηση* της 1ης σου κατάθεσης! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ.
🎁Μην το αφήσεις να πάει χαμένο - Ένα δωρεάν* στοίχημα μόνο με την εγγραφή σου.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις