Ο Ατρόμητος «κλείνει» τον Πνευμονίδη από τον Ολυμπιακό
Κοντά στο να ανακοινώσει ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Ατρόμητος, λίγες ώρες πριν τη λήξη της περιόδου.Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σταύρου Πνευμονίδη, και όπως αναφέρουν πηγές, το deal ανάμεσα στις δυο ομάδες έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Η συμφωνία φυσικά θα προβλέπει δανεισμό, με τη διοίκηση του Ατρομήτου να πιέζει μάλιστα ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του 19χρονου μεσοεπιθετικού έως το καλοκαίρι του 2027.
Σημειώνεται, ότι ο Πνευμονίδης κατέγραψε 5 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, με τη μία μάλιστα εξ αυτών να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, στον αγώνα με την Πάφο. Επίσης, μετρά και 12 εμφανίσεις με τη Β’ Ομάδα των Πειραιωτών στη Super League 2, όπου έχει σκοράρει 3 φορές.
Μπορείς να διαλέξεις 2 ή περισσότερα:
🎯Με την 👉 εγγραφή σου και χωρίς κατάθεση έχεις δώρο*!✨Ξεκινάς με πριμοδότηση* της 1ης σου κατάθεσης! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ.
🎁Μην το αφήσεις να πάει χαμένο - Ένα δωρεάν* στοίχημα μόνο με την εγγραφή σου.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις