Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεριε Α: Υψηλές πτήσεις για την «ελληνική» Ουντινέζε, περίπατος για Λάτσιο

Σεριε Α: Υψηλές πτήσεις για την «ελληνική» Ουντινέζε, περίπατος για Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2014 00:04
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Ουντινέζε, καθώς η ομάδα των Καρνέζη και Κονέ (βασικοί) κέρδισε με 4-2 την Πάρμα στο «Φρίουλι» και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση πίσω από Γιουβέντους και Ρόμα που ισοβαθμούν στην κορυφή.

Με τον Ντι Νατάλε να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Καρνέζη να πραγματοποιεί καθοριστικές επεμβάσεις, η Ουντινέζε επικράτησε με 4-2 της Πάρμα στο «Φρίουλι» και βρίσκεται στη 2η θέση και στο -3 από Γιουβέντους και Ρόμα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 22’ με τον Μάουρι, όμως ο Ντι Νατάλε με δύο γκολ στο 28’ και στο 45’ ανέτρεψε το σκορ για την Ουντινέζε. Παρόλα αυτά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 2-2 καθώς στο 45+4’ ο Κασάνο ισοφάρισε με πέναλτι, νικώντας από την άσπρη βούλα τον Καρνέζη με εκτέλεση αλα-Πανένκα.

Σεριε Α: Υψηλές πτήσεις για την «ελληνική» Ουντινέζε, περίπατος για Λάτσιο
Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο 45λεπτό ο Έλληνας γκολκίπερ πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις σε κοντινή κεφαλιά του Κόντα και δυνατό σουτ του Μάουρι, ενώ είπε «όχι» και στον Κασάνο ένα λεπτό προτού ο Ντι Νατάλε σκοράρει το 2ο γκολ.

Στην επανάληψη, η Ουντινέζε απείλησε στο 49’ με τον Κονέ (αντικαταστάθηκε στο 65’) και στο 58’ ο Ερτό «έγραψε» το 3-2 με εκπληκτικό ψαλιδάκι. Στο 77’ η Πάρμα έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ακουα και στο 84’ ο Τέρο διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 4-2.

Στο άλλο παιχνίδι, η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες, καθώς διέλυσε με 4-0 τη Παλέρμο στη Σικελία και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι «λατσιάλι» είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζόρτζεβιτς ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (45’, 75’, 83’), «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε o Παρόλο, πετυχαίνοντας το 2ο γκολ του τη φετινή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.